Moskisvet.com
Toples turneja - 3

Novice

Postale so prava internetna senzacija!

J.V.
28. 05. 2014 08.29
20

Tri mlada dekleta so se pred kratkim odpravila na tako imenovano toples turnejo, ki je postala pravi hit na internetu. Za to so krive predvsem fotografije, ki jih dekleta pridno objavljajo s svojih počitnic in na katerih pozirajo zgoraj brez.

Olivia Edginton, Lydia Buckler in 20-letna Ingvild Marstein Olsen so imena treh deklet, ki so na spletu postale prava senzacija. Razlog za to je njihova toples turneja, kjer potujejo po svetu in v vseh krajih, ki jih obiščejo pozirajo zgoraj brez, fotografije pa objavljajo na družabnem omrežju. Posnemati so jih začela tudi mnoga druga dekleta po celem svetu in internet so v zadnjih tednih dobesedno preplavile fotografije napol golih deklet.

»Toples turneja odpira vaše gole prsi in srce svetu. Morda se sliši čudno, toda to vas povezuje z ljudmi, ki jih imate radi. Naši prijatelji in družina nas podpirajo in večina se nam jih je že pridružila,« je povedala Olivia Edginton ter dodala, da so vsi na njih zelo ponosni ter da so prava osvežitev za mlade ženske, ki jih spodbujajo, da se morajo imeti rade.
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578