Moskisvet.com
Keanu Reeves

Novice

Posnetek streljanja, ki je obkrožil svet!

N.J.
18. 03. 2016 07.51
16

Ameriški filmski igralec Keanu Reeves se pripravlja na snemanje novega akcijskega filma John Wick: Chapter 2. Posnetek, na katerem se uri v streljanju, je postal viralen.

Streljanje je s tehničnega vidika za nekoga, ki nima smisla za orožje, koordinacijo ali ima predsodke o orožju, lahko zahtevno. Igralec Keanu Reeves ja med vajo za snemanje novega filma pozitivno presenetil, posnetek treninga pa je postal viralen. Ni sicer znano, ali je šlo v tem primeru za njegov prvi trening, po načinu njegovega premikanja in izvedbe streljanja sodeč, pa je bil na strelišču veliko več kot le enkrat ...

Posnetek je na spletnem kanalu Youtube objavil uporabnik Taran Tactical Innovations , ki ga je naslovil 'Keanu shredding with Taran Butler'. Posnetek prikazuje 51-letnega igralca v akciji, ko 'prerešeta' številne cilje in spretno uporablja tri vrste orožja, tranzicija pa mu gre odlično od rok.

Profesionalni strelec Taran Butler je med drugim uril že številne igralce. Med odmevnejšimi so, recimo, sodelovanja pri snemanjih filmov Čarlijevi angelčki, Trasformerji in Avatar. Je večkratni prvak v streljanju, za streljanje pa je tako njega kot njegovega brata navdušila - presenetljivo - mama.

Film John Wick: Chapter 2 naj bi se javnosti prvič predstavil februarja 2017.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578