Moskisvet.com
Britanki, ki snifata kondom

Novice

Kondom potegnili kar skozi nos!

U.S.
11. 04. 2013 10.40
6

Zdolgočaseni Britanki sta s svojim posnetkom, na katerem nazorno prikažeta, kaj se zgodi s kondomom, ki ga posnifata skozi nos, pristali v medijih. Ljudje po vsem svetu se zgražajo, kaj vse so danes ljudje pripravljeni storiti za pet minut slave.

Mladenki, ki pogosto ne vesta, s čim bi se zaposlili, sta si omislili precej bizaren način zabave. Odločeni, da svojo 'nadnaravno' sposobnost delita na svetovnem spletu, sta posneli video, na katerem nazorno prikažeta, kako lahko 'posnifan' kondom povlečeta skozi usta. In kako jima je to uspelo? Nerabljen kondom sta potisnili v nosnico, drugo s prstom zamašili in začeli vase vleči zrak. S tem sta ustvarili pritisk, ki je kondom posrkal v usta.

Trik, ob katerem ti postane slabo

Poskus sta, preden sta stopili pred kamero, dolgo časa vadili, tako da na posnetku, ki sta ga objavili na YouTubu, vse poteka po načrtu. No, edino manjši slabosti se nista mogli izogniti ...

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578