Moskisvet.com
image (28)

Novice

Napad morskega psa: kamere posnele smrt najstnice

N.J.
02. 08. 2013 15.21
17

Med dopustovanjem na eni najbolj priljubljenih Brazilskih plaž je zaradi brutalnega napada morskega psa umrla turistka. Tragedijo so posnele lokalne nadzorne kamere, na posnetku pa je mogoče videti, kako v do pasu visoki vodi morski pes napade 18-letno Bruno Gobbi.

18-letna Bruna Gobbi iz Sao Paula je še ena žrtev napada morskega psa. Med dopustovanjem s starši na obali Brazilije si je privoščila sproščujoče kopanje, ki pa se je zanjo izkazalo za usodno.

Na videu, ki so ga posnele lokalne nadzorne kamere je mogoče videti trenutek, ko Bruna nedaleč od obale plava skupaj s sestrično Danielle Gobbi in jo pod morsko gladino potegne morski pes. Sledi velik pljusk vode, zatem pa krvav madež.

Medtem ko se najstnica, ki ji je morski pes odgriznil spodnji del noge trudi, da bi ostala na površju, k Bruni pripelje reševalec, še dva reševalca in njena sestrična pa plavajo k njej, da bi ji pomagali. Čeprav jim je uspelo privleči najstnico do kopnega, da bi ji oskrbeli rane, je kasneje v bolnišnici podlegla poškodbam. Zaradi ugriza je namreč izgubila preveliko količino krvi. "Reševalci so prispeli prej kot v petih minutah, a se mi je zdelo, da je trajalo celo večnost," je za Globo TV po tragičnem dogodku povedala sestrična.

Na plaži, kjer se je skupaj z mamo, dedkom in sestrično kopala Bruna, je več opozoril, ki svarijo pred napadi morskih psov, je poročala lokalna televizija, kar pomeni, da je bila Bruna dobro seznanjena z nevarnostjo, ki ji preti.
 

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549