Moskisvet.com
image (28)

Novice

Posnela, kako so policisti ubili njenega moža

N.J.
27. 02. 2014 11.47
152

V Oklahomi so policisti aretirali moškega. A ni šlo za običajno aretacijo, temveč izjemno nasilno. Potem ko so mu namestili lisice, se je nanj namreč spravilo pet nasilnih policajev. Možakarja so pretepali, mu glavo pritiskali k tlom, videoposnetek, na katerem je pravzaprav posnet umor, pa se je znašel na spletu.

Ženini kriki na pomoč, vzkliki petim policistom, naj že enkrat prenehajo in ga pustijo pri miru, niso pomagali 44-letnemu Louisu Rodriguezu iz Oklahome. Ta je namreč vpričo žene podlegel poškodbam, ki mu jih je povzročilo pet nasilnih mož v modrem.

Grozljivo nasilje se je odvijalo v soseski Moore v Oklahomi, Louisova soproga pa je vse skupaj snemala s svojim mobilnim telefonom. Od petih prisotnih, so trije policisti že v postopku. Odvetnik Rodriguezove soproge je za medije povedal, da je bil nesrečnik pred policisti popolnoma nemočen. Pojasnil je, da ni storil ničesar napačnega in da ni bil oborožen, tako pa pravi tudi soproga. Ta je povedala, da je bil njen mož do policistov popolnoma nenasilen. Drugačna pa je zgodba, ki jo je medijem podal vodja tamkajšnje policije Jerry Stilling. Dejal je, da so se policisti odzvali na klic na pomoč, da se v družini Rodriguez dogaja nasilje. Ker Louis ob njihovem prihodu ni sodeloval, so do njega pristopili agresivneje.

Prepir, ki je bil vzrok, da je nekdo od sosedov poklical policiste je bil prepir med gospo Rodriguez in njuno 19-letno hčerko.
 

News9.com - Oklahoma City, OK - News, Weather, Video and Sports |

KOMENTARJI (152)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616