Moskisvet.com
image (28)

Novice

Posnela je pornič z nekom, ki ga je spoznala za vikend

J.V.
26. 07. 2013 14.19
4

Bivše dekle košarkarja Krisa Humphriesa, ki je bil kratek čas poročen z ameriško starleto Kim Kardashian, si močno želi postati slavna in je očitno za to pripravljena storiti prav vse. Tako se je Myla Sinanaj odločila za tehniko, ki je do slave popeljala tudi Kim, posnela je namreč pornič. Očitno Myla noče le moških, ki so nekoč greli posteljo slavni ameriški stalerti, ampak si sedaj želi tudi njeno kariero!

Mlada Myla Sinanaj je posnela domači filmček in se ga odločila dobro prodati. Obrnila se je na producentsko hišo, ki je leta 2007 objavila tudi pornič ameriške starlete Kim Kardashian. Glede na to, da je Myla mlada, lepa in seksi, so se pri hiši hitro odločili, da bi bil njen film za odrasle odlična naložba in že pristali na njegovo izdajo. "Ne maram Kim, toda punca je zelo pametna in seksi in jaz sem ji zelo podobna,“ je dejala lepotička, ki z ameriško starleto nima skupnega le porniča, ampak imata očitno tudi isti okus za moške. Obe sta bili namreč nekv zvezi z ameriškim košarkarjem Krisom Humphriesom. "Pomislila sem, zakaj ne bi še jaz posnela zasebni filmček in zaslužila milijone ter imela svoj resničnostni šov?“ Myla in Kris sta se zapletla kmalu potem ko se je končal njegov 72 dni dolg zakon s Kim in če je verjeti govoricam naj bi ji Kris plačal povečanje oprsja, da bi bila bolj podobna njegovi nekdanji ženi.

Z neznancem je posnela pornič

"Posnela sem pornič z nekom, ki sem ga spoznala en vikend, bil mi je zelo privlačen in med nama je bila kemija,“ pravi Myla, ki je Kim pred kratkim obtožila nezvestobe. Starleta trdi, da je Kim svojega nekdanja fanta Reggieja Busha varala z sedanjim fantom in očetom otroka, Kanyeom Westom. Myla naj bi bila temu celo sama priča, ko je parček na lastne oči videla, ko sta skupaj vstopila v hotel, v katerem je imela Kim najeto luksuzno stanovanje in v katerem je Myla takrat delala. "Obstaja še veliko več stvari, o katerih sem morala do sedaj molčati. A zdaj nič več ne delam v hotelu.“

Kim je razdiralka domov

Myla pa ni edina, ki je Kim obtožila varanja, tudi nekdanje dekle raperja Kanyea Westa, Amber Rose je nekoč v intervjuju razkrila, da je Kim glavni razlog, da se njena romanca z zvezdnikom ni obnesla. "Kim je razdiralka zvez. Kanyeu je ves čas pošiljala svoje seksi fotografije, ga klicala in mu pošiljala sms sporočila." Novopečeni mami deklice North naj bi celo poslala e-mail in jo prosila za razlago zakaj to počne, a odgovora ni nikoli dobila.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616