Moskisvet.com
Rihanna je pozornost s škornjev preusmerila na svojo seksi ritko.

Novice

Še eno njeno presenečenje!

U.S.
07. 03. 2013 08.32
0

Pevka Rihanna zadnje čase kar naprej preseneča. Tokrat je želela preveriti, kako dobro ji pristajajo usnjeni škornji, ki jih je pred dnevi dobila v dar, pri tem pa je pozabila obleči hlače in nedrček. Če kdo ve, kako vzbuditi pozornost, je to zagotovo svetovno znana pevka.

Rihanna je pozornost s škornjev preusmerila na svojo seksi ritko.
Rihanna je pozornost s škornjev preusmerila na svojo seksi ritko. FOTO: Instagram

Rihannini oboževalci zdaj že dobro vedo, da je zvezdnica sposobna marsičesa, zato jih tudi njene razgaljene fotografije ne presenetijo več tako, kot so jih nekoč. Potem ko je na spletu pokazala tetovažo na svoji zadnjici, se fotografirala zakajena, je zdaj ponosno pokazala tudi svoje zadnje darilo. Gola je obula drage usnjene škornje in pozirala v svoji cvetlični kopalnici. A kaj ko v ospredju niso ostali škornji, temveč vse prej kot to. Njeno lepo izklesano telo je pohvalila tudi pevka Lily Allen, ki je fotografijo komentirala z besedami: "To ni pošteno! Rit, ne pa škornji!"

Lily Allen je pohvalila Rihannino razkazovanje.
Lily Allen je pohvalila Rihannino razkazovanje. FOTO: Twitter

Rihanna se je odločila, da fotografijo dragega darila, ki ga je dobila osebno od Miuccie Prada, svetovno znane italijanske modne oblikovalke in lastnice prestižnih modnih hiš, kot sta Prada in Miu Miu, objavi v znak zahvale. Prestižnih škornjev, ki so jih pri Pradi izdelali posebej zanjo, se je pevka, sicer velika ljubiteljica nenavadnih kosov oblačil, zelo razveselila. Z objavo razgaljene fotografije pa je zagotovo poskrbela za nepozabno promocijo, za kar ji bodo pri modni hiši iz srca hvaležni.

S svojimi oboževalci je rada odkrita

Pred kratkim je pevka v intervjuju za britansko izdajo revije Elle spregovorila o tem, zakaj s svojimi oboževalci deli intimne fotografije in vse podrobnosti o svojem zasebnem življenju. "Na Instagramu objavim vse, kar je povezano z mojim življenjem, pa če je to kajenje trave, zabava v nočnem klubu, prebiranje Biblije ali druženje z mojim najboljšim prijateljem, kar je Chris," je povedala pevka. "Vsi so želeli vedeti vse o meni. Je odvisnica od drog? Ne. Je alkoholičarka? Ne. Je žrtev? Ne. To so se spraševali predvsem, ko sem si dala tetovirati pištolo, ki simbolizira mojo moč. Nikoli ne bom žrtev," je še razkrila pevka.

Brez zadržkov javno objavlja tudi fotografije, na katerih kadi travo.
Brez zadržkov javno objavlja tudi fotografije, na katerih kadi travo. FOTO: instagr.am

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578