Moskisvet.com
image (28)

Novice

Prijateljstvo ali afera?

S.C.
21. 08. 2012 10.47
5

Španski in portugalski mediji Realovi zvezdi pripisujejo afero z lepo portugalsko voditeljico in igralko, čeprav nimajo nobenih trdnih dokazov.

Real Madrid se na prvi tekmi prvenstva ni odrezal ravno najbolje, Cristiano Ronaldo pa je za piko na i priznal, da ni najbolj zadovoljen s svojo formo. Čeprav nimajo nobenih oprijemljivih dokazov, španski in portugalski mediji namigujejo, da naj bi bila za njegovo stanje in nezmožnost popolne koncentracije kriva priznana portugalska TV-voditeljica in igralka Rita Pereira, v družbi katere so nogometnega zvezdnika nedavno ujeli v klubu Seven v Algarveu.

Cristiano naj bi bil nad lepotico, s katero se videva že od maja, navdušen, res pa je, da mu ne moremo pripisati seksualne afere, dokler nimamo trdnih dokazov. Kot vemo, je že dolgo zaljubljen v svojo drago Irino Shayk, ki se trenutno nahaja v Rusiji in ji zagotovo ni vseeno, kaj o njenem fantu pišejo mediji. Kaj je res in kaj ne, pa bo zagotovo znano zelo kmalu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578