Moskisvet.com
Sara Tommasi

Novice

Sara se vrača!

N.J.
29. 10. 2012 13.50
7

Če smo nedavno pisali o njenem porniču, zatem pa o totalnem razpadu sistema, odšla je namreč na zdravljenje v psihiatrično bolnišnico, se pornozvezdnica vrača! Preverite.

"Dragi oboževalci, vrnila sem se! Nič več ponočevanja, samo še zdravo življenje!!!" Tako je Sara Tommasi na družabnem omrežju Facebook obljubila, da bo odslej živela bolj zdravo življenje kot doslej in naznanila, da se je vrnila iz klinike, kjer se je kar nekaj časa zdravila zaradi psihičnih težav.

Sara - 1
Sara - 1 FOTO: Twitter
"Sarino stanje je dobro. Je mirna in tudi zredila se je za sedem kilogramov," je pod njeno objavo zapisala njena prijateljica in novinarka Gabriella Sassone, ki se ji Sara zahvaljuje z besedami: "Gabriella je edina ženska, ki mi je ves čas stala ob strani in me je silila s hrano, ko sem se počutila slabo."

Kot je še zapisala Gabriella, je Sara zdaj v oskrbi svojih staršev, pri njima pa bo ostala še kar nekaj časa, da si opomore in dokonča zdravljenje, ki so ji ga predpisali zdravniki, in še naprej obiskuje psihoterapijo, ki ji bo pomagala razumeti in rešiti težave.

Srečen konec torej za italijansko 'showgirl', ki se je v mesecih pred zlomom spopadala s številnimi škandali, ki si jih je nakopala z razvratnim načinom življenja. Hujše je tako že za njo, kot pravi, pa si želi znova zaživeti zdravo, brez odvečnih spektaklov. Njen prvi korak na poslovnem področju pa bo po vsej verjetnosti koledar za leto 2013, prihodke od prodaje pa bo namenila v dobre namene, in sicer žrtvam potresa v pokrajini Emilia Romagna.

"Nisem narkomanka, sem pa preizkusila nekatera mamila," je nedavno priznala v intevjuju za Blogosfere. "Nikoli se nisem drogirala in nikoli v življenju nisem nikomur niti dala droge. V bistvu sem prvič poskusila na snemanju porniča ... Da bi vas zabavala in se tudi sama zabavala ..." Nato je nadaljevala z obrambo pred zlonamernimi kritikami in govoricami o sebi. "Nenehno poslušam kritike na račun moje lepote in inteligence, obtožujejo me zlorabe mamil in me obtožujejo, da z mamili uničujem svoje telo," je povedala, ob tem pa pokazala svoje roke, na katerih ni sledov vbodov igel. Zatem je planila v jok: "Moje življenje ni enostavno. Na cesti se ljudje obračajo za mano, po vseh teh obtožbah pa me imajo za prostitutko in odvisnico ... Ljudje buljijo vame in za mojim hrbtom govorijo, da sem 'tista, ki je spala s 5000 moškimi'."

Sara Tommasi
Sara Tommasi FOTO: Facebook

Sarino psihično stanje tako še ni popolnoma stabilno in italijanska zvezdnica je tako dober dokaz, kako lahko slava, mediji in želja po uspehu nekoga zaznamujejo in zlomijo. Zaenkrat bo 'showgirl' tako še v domači oskrbi, kjer bo deležna prepotrebnega počitka, kaj bo zanjo prinesla prihodnost, pa je še prezgodaj, da bi ugibali.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578