Moskisvet.com
Poredna učenka - 7

Novice

Srednješolka v šoli odplesala striptiz!

A.M.
13. 06. 2013 08.09
5

Policija je aretirala 19-letno dijakinjo, ki je na katoliški srednji šoli uprizorila striptiz. Vse kar želi je, da bi nastopila v filmih z odraslimi vsebinami.

Poredna učenka - 4
Poredna učenka - 4 FOTO: Facebook

Valerie Dodds je učenka katoliške srednje šole Pija X. v Nebraski. Sošolcem je večkrat zaupala, da želi postati porno zvezdnica, ti pa so se ji le posmehovali. Mična mladenka je celo izdelala spletno stran, kjer je objavljala svoje žgečkljive fotografije, kar je povzročilo še več zbadanja s strani njenih prijateljev.

Ena zadnjih fotoseans se je odvila na šolskem nogometnem igrišču, kjer je Valerie pozirala gola. Z incidentom si je prislužila kazen za motenje posesti in javno razkazovanje golega telesa v javnosti, v želji, da bi jo sošolci jemali resno, je uprizorila striptiz, kar je sodu izbilo dno. Uprava šole jo je izključila, v izjavi za javnost pa so zapisali ’’Za nas je pomembno, da so načela šole jasno zastopana. Kljub temu molimo za gospodično in njeno družino, v primeru, da bi dekle iskalo odpuščanja in podpore, pa smo ji pripravljeni stati ob strani.’’.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578