Moskisvet.com
projektor The Freestyle 2. generacije

Novice

Oglas

Popolno uživanje v vaših najljubših video vsebinah kjerkoli in kadarkoli

PR
31. 07. 2024 08.11
0

Poletje prinaša priložnosti za uživanje v nepozabnih trenutkih, bodisi ob gledanju Olimpijskih iger, sproščanju ob filmih ali druženju s prijatelji. S hitrim razvojem tehnologije in dostopnostjo prenosnih naprav, kot je projektor The Freestyle 2. generacije, je postalo enostavno ustvariti pravo avdio-vizualno doživetje na prostem ali na poti. Sodobni projektor omogoča, da kjerkoli uživate v svojih najljubših vsebinah, bodisi na dvorišču, v naravi ali na potovanju.

Filmski večeri pod zvezdami

Po dolgem dnevu ni boljšega načina za sprostitev kot filmski večer pod zvezdami. S projektorjem The Freestyle 2. generacije je enostavno postaviti kino na prostem. Povezljivost prek Bluetootha ali aplikacije SmartThings omogoča hitro in enostavno predvajanje vsebin iz vaše pametne naprave. Full HD ločljivost in projekcija do 254 centimetrov zagotavljata izjemno sliko, medtem ko vgrajeni 360-stopinjski zvočnik ustvarja bogato zvočno izkušnjo.

Projektor The Freestyle 2. generacije
Projektor The Freestyle 2. generacije FOTO: Arhiv naročnika

Jutranja telovadba na svežem zraku

Za ljubitelje jutranje telovadbe je poletni čas idealen za vadbo na prostem. The Freestyle 2. generacije je dovolj kompakten, da ga enostavno prenašate in postavite kjerkoli želite, bodisi na dvorišče ali na plažo. Projektor se samodejno prilagodi površini, kar omogoča jasen prikaz vaših vadbenih videov ali predvajanje glasbe v naravi. Tako ustvarite sproščujoče in osvežujoče vadbene izkušnje, ki vam pomagajo začeti dan polni energije in svežine.

Nepozabna druženja s prijatelji

Druženje s prijatelji postane še bolj posebno, ko dodate element velikega zaslona. Projektor The Freestyle 2. generacije omogoča enostavno predvajanje priljubljenih koncertov, športnih dogodkov ali video iger. Funkcija Tap View omogoča preprosto zrcaljenje vsebine z vašega telefona, kar omogoča hitro pripravo zabave na prostem, bodisi na terasi ali v parku.

Projektor The Freestyle 2. generacije
Projektor The Freestyle 2. generacije FOTO: Arhiv naročnika

Potovanja in kampiranje

Na potovanjih, kjer je dostop do tradicionalnih televizorjev omejen, je The Freestyle 2. generacije idealen sopotnik. Prenosni projektor, ki ga lahko enostavno pospravite v nahrbtnik, vam omogoča, da uživate v svojih najljubših vsebinah tudi v naravi. Samodejna izravnava slike in ostrenje zagotavljata kakovostno projekcijo, tudi na neravnih površinah, kar omogoča brezhibno izkušnjo gledanja. 

Lahko izberete tudi Samsung televizor

Za tiste, ki želijo svojo izkušnjo gledanja dvigniti na naslednjo raven, je Samsung Neo QLED 8K televizor idealna izbira. Napredna tehnologija televizorja prinaša neverjetno vizualno izkušnjo, ki združuje najnovejše inovacije v ločljivosti in kakovosti slike.

Samsung Neo Qled 8K
Samsung Neo Qled 8K FOTO: Arhiv naročnika

Samsung Neo QLED 8K televizor prinaša izjemno vizualno izkušnjo, zahvaljujoč naprednemu procesorju NQ8 AI Gen3. Ta procesor uporablja 512 nevronskih mrež za optimizacijo barv, svetlosti in teksture slike, kar zagotavlja izjemno podrobnost in globino. Umetna inteligenca omogoča nadgradnjo slike nižje ločljivosti na 8K kakovost, kar je idealno za spremljanje hitrih športnih dogodkov, kot je košarka ali rokomet.

Izjemna zvočna izkušnja s Samsung soundbarom

Za popolno avdio izkušnjo je Samsung soundbar idealen dodatek k Neo QLED 8K televizorju. Tehnologija Q-Symphony omogoča sinhronizacijo zvoka med televizorjem in soundbarom, kar zagotavlja bogat in dinamičen zvok. Sistem Dolby Atmos in OTS Pro prinašata realističen zvok, ki sledi dogajanju na zaslonu, kar povečuje občutek prisotnosti.

S kombinacijo projektorja The Freestyle 2. generacije, Samsung Neo QLED 8K televizorjem in Samsung soundbarom, lahko v celoti uživate v svojih najljubših vsebinah kjerkoli in kadarkoli, ter ustvarite nepozabne poletne spomine.

Projektor The Freestyle 2. generacije, Samsung Neo QLED 8K televizor in Samsung soundbar - popolna kombinacija tega poletja!
Projektor The Freestyle 2. generacije, Samsung Neo QLED 8K televizor in Samsung soundbar - popolna kombinacija tega poletja! FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Samsung.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549