Moskisvet.com
Polonca Bregantič - 2

Svet na Kanalu A

Polonca iskreno o Tini in Almirju!

N.J.
14. 10. 2014 11.10
15

Simpatična, pozitivna, nasmejana, delavna ... vse to so lastnosti temnolase Polonce Bregantič iz Brd, s katero smo se pogovarjali ob odhodu iz Gostilne. 31-letnica, ki so jo nominirali vsi sotekmovalci, je na vroči stol posadila Almirja, a je izgubila boj in izpadla iz tekme za 100.000 evrov.

Polonca Bregantič - 6
Polonca Bregantič - 6 FOTO: POP TV

Polonca odhoda domov ni vzela kot nekakšno tragedijo, ampak se je s potekom dogodkov sprijaznila. Niti ne zameri Nataši, da je predčasno zapustila šov in s tem njo praktično poslala v boj za ostanek. »Sem že vesela, da sem doma. Že ob prihodu zvečer so me obiskali sorodniki, potem še prijatelji ... V bistvu sem vesela,« je zaupala. »Zahvalila bi se pa gledalcem. Videla sem, da sem imela veliko podporo, res sem vesela. Vnaprej pa navijajte za Valeria! Je pošten fant in upam, da bo zmagal!« je še pristavila.

Se ji je 'odprlo' prepozno?

Polonca je v šovu Gostilna išče šefa delovala izjemno pozitivno, čeprav je večkrat poudarila, da ni samozavestna in da ima zaradi tega težave. »V gostilni sem se prva dva tedna malo lovila, sem se morala veliko prilagajati in se nisem najbolje počutila,« je povedala. »Amaterka med samimi profesionalci ... potem pa sam se kar lepo sprostila.« Kot je zaupala, je prepričana, da bi v novem tednu lahko uspešno nastopala v vlogi šefa. »V zadnjem tednu se mi je odprlo in sem začela zaupati sama vase. In ... vodim zelo rada!« je dejala. Polonca je v gostilni lepo napredovala in se veliko naučila, kar so poudarili tudi komentatorji v oddaji. »Jah, žal mi je, da se nisem bolj pokazala prejšnji teden, da bi se stvari nato lahko drugače razpletle. Mogoče bi lahko Nataši bolj stala ob strani, ali pa če mogoče šef ne bi določal po hierarhični lestvici in bi določil šibkejše člene in ta teden šel po izkušnjah ...« obžaluje.

Polonca Bregantič - 3
Polonca Bregantič - 3 FOTO: POP TV

Almir gonilna in destruktivna sila v enem?

Almir, proti kateremu se je borila za obstanek na vročem stolu, nato pa izgubila in zapustila šov, ves čas ponavlja, da je gonilna sila v ekipi. Kako pa ga je doživljala Polonca? »Definitivno je eden najbolj izkušenih kuharjev in ima ogromno znanja. Je pa tako gonilna, kot občasno destruktivna silaje zaupala. »Že od začetka sem čutila, od drugega tedna, da si ne želi biti član črne skupine. Če je bil v naši ekipi kakšen problem, se je šel pogovarjati z Markom ali z drugimi člani rdeče ekipe ... to se mi ne zdi produktivno. Cenim ga kot kuharja, mislim pa, da nima ekipnega duha.« Kot je pojasnila, bi njena 'idealna' ekipa bila z Valeriom in Edijem. »Njima sem najbolj zaupala.«

Polonca Bregantič - 1
Polonca Bregantič - 1 FOTO: osebni arhiv
Kaj pa Tina?

»Nisem tu, da obsojam ... če ona spi mirno tako, potem naj tako počne,« je komentirala govorice, da je Tina rahlo pretkana in da je na svojo stran pritegnila dva močna kuharja, da bi si zagotovila obstanek. »Ko sem bila not, nisem tega niti opazila, me ni zanimalo. Zdaj, ko sem prišla ven, pa se mi zdi tako ... No, če ona spi mirno, potem naj ... s komerkoli pač.«

V iskanju mentorja ...

Polonca v prihodnje ne namerava obesiti kuhanja na klin. »Moram poiskat kakšnega mojstra, da me vzame pod okrilje in da se naučim še kaj pametnega,« je v smehu povedala. Glede tega, kaj bi najraje kuhala, je dejala, da slaščičarstvo definitivno odpade. »Samo da je dobro, sveže in zdravo!« Kot je zaupala, v njenem življenju na kuhanje močno vpliva želja po zdravem življenjskem slogu. »Skušam uporabljati v glavnem olivno ali bučno olje, malo masla, pazim, da ni hrana premastna, da ni preveč testenin, oziroma, če so, da so polnozrnate, rada imam veliko zelenjave, morsko hrano ... To, kar smo kuhali, je bilo zame nekaj povsem novega.«

Polonca je imela precej težav s 'cufkanjem' fazana, a je nalogo vseeno opravila uspešno. »Uf, ne me spominjat na to ...« je naprej izjavila, ko smo jo spomnili na ta dogodek. »Če bi morala še kdaj ... imam veliko prijateljev, ki se s tem ukvarjajo profesionalno, tako da bi to kar njim prepustila,« je v smehu še nadaljevala pozitivno naravnana 31-letnica. 

Polonca Bregantič - 4
Polonca Bregantič - 4 FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578