Moskisvet.com
image (28)

Novice

Politika SPS in SNS posneli med oralnim seksom!

N.J.
12. 08. 2013 14.05
42

Srbijo pretresa škandal. Visoka politična funkcionarja iz različnih strank, SPS in SNS, so ujeli medtem ko je eden oralno zadovoljeval drugega. Pa ne le ujeli, med zadovoljevanjem so ju kar posneli!

Zadnjih 48 ur se srbska koalicija spopada s hudim škandalom zaradi pornografskega posnetka, v katerem glavni vlogi igrata visoka funkcionarja Socialističke partije Srbije (SPS) in Srpske napredne stranke (SNS), ki oralno zadovoljujeta eden drugega.

Kot poroča spletna stran Pressonline.rs, naj bi posnetek nastal v okoli Bora, mesta, ki je znano po tem, da se "tam srečujejo osebe, ki se želijo videti, a ne želijo biti videne". Vir je strani zaupal, da so kriminalisti imeli informacijo, da se bo na lokaciji odvijala primopredaja mamil, zato so tam organizirali akcijo lova na preprodajalce. Namesto preprodajalcev pa so s svojimi kamerami posneli dva politika med oralnim seksom.

Po poročanju policije naj bi se na lokacijo pripeljala dva mladeniča, vsak s svojim luksuznim džipom. Ko sta parkirala eden zraven drugega in izstopila iz avtomobilov, so kriminalisti takoj vklopili kamere, saj so mislili, da gre za preprodajalce. Medtem, po krajšem pogovoru, pa sta se moška, na veliko začudenje policistov, začela slačiti in predajati užitkom. "Najprej je eden pokleknil na kolena oralno zadovoljil drugega, nato pa sta vlogi zamenjala," je za Pressonline.sr povedal vir.

Policisti so posnetek predali nadrejenim, v čigavi lasti je trenutno, pa ni znano. Prav tako sta zaenkrat neznani tudi imeni politikov.


 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578