Moskisvet.com
image (28)

Novice

Politična škandal: ministrova hči pozirala gola!

J.V.
14. 10. 2013 14.08
11

Hči brazilskega finančnega ministra, 32-letna Marina Mantega, je za eno izmed revij odvrgla vse krpice in pokazala svoje mamljive obline. Kaj na to poreče njen oče, ni znano, brazilska lepotica pa je zagotovo dvignila veliko prahu.

Brazilska manekenka in televijziska voditeljica Marina Matenga je poznana kot hči finančnega ministra Guide Mantega, ki se je pred kratkim razgalila za naslovnico revije Status. 32-letna zvezdnica trdi, da je to odličen način za samopromocijo, obenem pa je bila nad fotografijami popolnoma navdušena. „To je bil test zrelosti in sedaj sem si na jasnem s svojo seksualnostjo,“ je dejala Marina in dodala: „Ko sem prvič videla fotografije sem bila presenečena, kako dobro telo imam.“

Marina je za fotografije pokazala veliko gole kože, a je prav nič ne skrbi kakšne bodo reakcije moških. „Moški se me bojijo, ker sem precej nedostopna. Rada se pogovarjam o politiki in ekonomiji ter vedno povem o čem razmišljam. Vem, da mojemu očetu to ni vedno všeč, toda takšna sem,“ pravi lepotica italijanskih korenin.Ko so prve fotografije pricurljale na splet, pa je završalo tudi v političnih krogih.

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578