Moskisvet.com
image (28)

Novice

Partnerja je popolnoma izmaličila

N.J.
24. 09. 2012 10.52
1

Ker jo je partner varal in bil do nje nasilen, se je italijanska študentka odločila, da bo pravico vzela v svoje roke. S pomočjo prijatelja se je partnerju maščevala tako, da ga je popolnoma izmaličila.

"S kislino sem ga polila, ker je bil nasilen," se zagovarja noseča študentka Elena Perotti iz Italije, ki je s kislino polila 26-letnega Williama Pezzulo, po njenih besedah očeta njenega še nerojenega otročka.

23-letna študentka ekonomije je povedala, kot poroča italijanski časopis Corriere della Sera, da jo je William trpinčil in konstantno varal z drugimi ženskami. Ker ni vedela, kako naj se mu postavi po robu, se je obrnila po pomoč k svojemu 44-letnemu prijatelju Dariu Bartelliju, ki je bil že dolgo zaljubljen vanjo, ta pa ji je svetoval, naj se Williamu za storjene bolečine maščuje s kislino.

Elena je s prijateljevo pomočjo svojega partnerja najprej onesposobila. Dario ga je s palico udaril po hrbtu, skupaj sta ga zvezala, polila s kislino in zbežala. "Kislino sem kupila jaz, in sicer v trgovini, nekaj dni preden sem se mu maščevala. Hotela sem mu dati lekcijo, ki si jo bo zapomnil. William je trdil, da ni oče mojega otroka in da ga ne bo nikoli priznal," je Elena priznala policistom, ko so jo aretirali.

William se je po napadu zvijal in kričal od bolečin, s sebe je strgal vsa oblačila ter nekako prispel v prijateljičino stanovanje, pred katerim se je zgodil napad. Odhitel je v kopalnico, da bi si spral obraz, nato pa je izgubil zavest. Pred tem mu je uspelo povedati, da ga je nekdo udaril po hrbtu in da je prepoznal Darievo roko. Williama so nato odpeljali v bolnišnico, kjer izjav nočejo dajati. Znano je le, da je nesrečni 26-letnik izgubil eno oko in da je utrpel opekline po tretjini svojega telesa. Te naj bi bile tako hude, da zdravniki ne vedo, kako bo okreval.

V bolnišnici pa ni pristal le on, temveč tudi Elena. S kislino je namreč pomotoma polila tudi sebe, in sicer po roki. Ko bo prišla iz bolnišnice, bo morala k dedku in babici, kjer bo prestajala kazen, ki ji jo je določil sodnik – zaradi nosečnosti ji je dosodil le hišni pripor. Slabše jo je odnesel Dario, ki je že začel prestajati zaporno kazen.

Elena je svoje maščevanje, po besedah njenih prijateljev, načrtovala že dlje. Kljub temu pa se je na sodišču zjokala. "Govorila je o trpinčenju in nasilju, tudi psihološkem. Je popolnoma potrta, dejanje pa obžaluje," pravi njena odvetnica Laura Schiffo. "Stvari ni hotela pripeljati tako daleč, saj je Williama ljubila."

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549