Moskisvet.com
policijska akcija

Novice

Policistom nihče ni verjel, zato so objavili videoposnetek

N.J.
09. 03. 2016 14.28
7

Predstavniki policijske postaje v kraju Roselle v ameriški zvezni državi Illionois so na Facebooku objavili posnetek sila nenavadne akcije. Skušali so namreč ustaviti voznico, ki je vožnjo nadaljevala tudi po tem, ko je uspela izruvati drevo ...

policijska akcija
policijska akcija FOTO: Facebook
policijska akcija
policijska akcija FOTO: Facebook

Kot poročajo mediji, je voznica osebnega avtomobila trčila v drevo, ga dobesedno izruvala, nato pa – kljub temu, da so se celo sprožile zračne blazine – nadaljevala vožnjo. Kot so ugotovili, je bila voznica pod vplivom alkohola, zaradi njenega nespametnega ravnanja pa bi se lahko zgodila tudi tragedija. Mnogi zgodbi niso verjeli, zato so policisti objavili posnetek kar na Facebooku.

»Glede na to, da smo novi na Facebooku, nismo prepričani, kaj lahko pričakujemo ob tej objavi. Prejeli smo številne prošnje, naj objavimo posnetek tega posredovanja. Nekateri nam niso verjeli, da se je res zgodilo, zato objavljamo krajši posnetek,« so zapisali na svoji Facebook strani. »Da, resnično je, zgodilo se je! Ne vozite, kadar pijete!«

 

Since we are new to Facebook, we were not quite sure what to expect from our post. We have received requests to post the video from this call. Some just didn't believe it was true, so we have attached a short video of this call.The first portion of the video is in slow-motion and shows the car traveling in the opposite direction; the second portion shows the officer trying to stop the car and then as he approaches the driver. Yes, it is true and it happened! DON'T DRINK AND DRIVE!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549