Moskisvet.com
Seksala na postaji - 2

Novice

Policisti na nogah: Na splet pricurljali posnetki seksa v predoru!

N.J.
02. 01. 2015 12.41
6

V Rusiji je javnost nedavno močno razburilo početje dveh zaljubljencev, ki sta se užitkom predala kar v enem izmed predorov zavarovanega dela ruskega metroja.

Mladi par se je uspel pretihotapiti v zavarovani del metroja, kjer sta kar dve uri spolno občevala. Fotografije sta objavila na spletu, kar je močno razburilo tako ruske organe oblasti kot tudi javnost. A moti jih ne samo to, da sta drzna zaljubljenca tam seksala in objavljala gole fotografije na socialnem omrežju, večina je zaskrbljena, češ – če se je uspelo preko varnostnih sistemov prebiti njima, kako se ne bi tudi teroristom?

»To je prvič, da smo priča čemu takšnemu. Nimamo izkušenj s takšnimi dogodki,« je za medije izjavil predstavnik metroja za javnost. Uprava metroja je sicer napovedala, da bodo preverili varnostni sistem in odpravili morebitne 'luknje', da bi preprečili ilegalno vstopanje v zavarovani del. »Preverili bomo tudi vse prezračevalne sisteme, da bi preprečili vstop.«

Skrbi jih zaradi možnosti terorističnih napadov.

Oblasti trdijo, da gre za prvi takšen primer v zgodovini metroja, ki ga sicer dnevno uporablja okoli 8 milijonov ljudi. Na drugi strani je moški, identificiran kot Andrej R., za Life News izjavil, da definitivno nista edina, ki sta si to privoščila.

Par naj bi izbral tunel, ki se uporablja za preusmeritev metroja v sili. »Na kar se moramo zdaj osredotočiti, ni par, ampak luknje, preko katerih sta vstopila v predor,« so sporočili preiskovalci. Par, ki je prišel mimo varnostnega sistema, je sprožil plaz vprašanj glede varnosti na metroju. »Vsak vdor v varnostni sistem je alarmanten za nas, predvsem zaradi potencialnih terorističnih napadov,« so sporočili iz predstavništva metroja. Bombni napadi na podzemni postaji so namreč v Rusiji že terjali žrtve leta 2004 in 2010.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616