Moskisvet.com
image (28)

Novice

Policist iskal seks pri prostitutki, posnela ga je kamera!

S.R.
25. 11. 2011 07.44
6

Policija v Albuquerqueju ima člana manj. Eden izmed njihovih policistov se je namreč ujel v zvito past, ki je razkrila vse njegove sedanje in pretekle grehe. Med malico v službi se je sedaj že bivši policist odpravil k prostitutki, ki pa je bila na njegovo nesrečo policijska ovaduhinja.

Spletni portal krqe.com poroča, da so policista že dlje časa sumili takšnih in drugačnih prekrškov, zato so mu kolegi v sobo nastavili kamero in celoten dogodek posneli. Na posnetku je tako jasno razvidno, da je policist med časom za malico prišel v sobo k 'prostitutki', ki ji je ponujal svoje usluge v zameno za seks.
Čeprav videoposnetek na trenutke izgleda precej nedolžen, pa je iz pogovora jasno, da policist Matt Kindle v zameno za pomoč želi usluge prostitutke, na koncu posnetka pa se celo razgali in se začne samozadovoljevati.

Vse skupaj pa se je začelo že dosti pred srečanjem v hotelski sobi. Kindle je po telefonu že pred časom govoril s prostitutko, ki je takrat ravno zapustila mesto. Obljubil ji je, da se ji bo pomagal izvleči iz primera, ki poteka proti njej, če pride nazaj v mesto in se sreča z njim. A neimenovana ženska se ni pustila izkoriščati, temveč je o vsem skupaj obvestila policijo, ki se je odločila policista zasačiti pri dejanju, zato je pravo prostitutko zamenjala z ovaduhinjo. Kindle je to tudi opazil, saj je med pogovorom pripomnil, da se mu ne zdi kot ženska, s katero je govoril po telefonu. A ovaduhinja se kljub temu ni dala in je svojo vlogo odigrala do konca. Celo uro je tako klepetala s Kindlom, med pogovorom pa je postalo povsem jasno, da policist išče dogovor, ki bo ''v obojestransko korist''. Kindle ovaduhinji daje tudi nasvete, kako se izogniti policijski operaciji med ponujanjem svojih uslug na spletu.
Ko se Kindlova ura kosila konča, policist v centralo sporoči, da je zopet na delu, a ostane v sobi in začne pogovor o seksu. Čeprav Kindle vseskozi poudarja, da ''nič, kar bosta počela, ne bo za denar,'' saj noče zaiti v težave, se nato razgali in se začne igrati s svojim 'orodjem'. Takrat so policisti, ki so vse skupaj spremljali preko kamere, poklicali ovaduhinjo in ji dali izgovor za odhod.
Kindle je po njenem odhodu počakal 10 minut, nato pa še sam odšel. Kolegi s policije so ga aretirali še isti dan in ga obtožili podkupovanja, izsiljevanja, nagovarjanja k prostituciji in poskusa posilstva. Nekaj dni po aretaciji so ga odpustili tudi s policije. A to sploh niso edine obtožbe pokvarjenega policista, saj so ga nekaj dni po aretaciji obtožili tudi podkupovanja in zvodništva v povezavi s primerom organizirane prostitucije izpred nekaj let, tako da bo pokvarjeni mož v modrem skoraj zagotovo spoznal tudi drugo stran rešetk.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549