Moskisvet.com
Seksi zvezdnica ni sramežljiva na twitterju - 6

Novice

Zasegli erotične posnetke estradnic!

M.J.
08. 06. 2012 10.00
2

Na srbski estradni sceni trenutno vlada prava pravcata panika. Policija naj bi se namreč dokopala do kupa pornografskih posnetkov, ki prikazujejo znane in malo manj znane srbske zvezdnice.

Kot poroča srbski Press, naj bi policija zasegla kontroverzne posnetke poslovneža Aleksanda Miloševiča, poznanega tudi kot Aca Kostur. Ta naj bi na skrivaj snemal znane pevke, igralke in manekenke, ki so se ukvarjale s prostitucijo.
Obstaja velika verjetnost, da se nekateri izmed teh posnetkov tudi 'slučajno' pojavijo na svetovnem spletu, kar bi za mnoge estradnice lahko pomenilo skrajno neugodno situacijo. Po poročanju, naj bi omenjeni beograjski 'playboy' posnetke osebno posnel s skrito kamero v svojem stanovanju in jih tudi arhiviral. Na posnetkih pa naj bile osebe, ki jih je moč vsakodnevno videti na televizijskih ekranih in raznih rumenih časopisih.

Bomo na posnetkih videli tudi Sorajo Vučelić?
Bomo na posnetkih videli tudi Sorajo Vučelić? FOTO: Facebook

Aca Kostuja so ubili leta 2008, javnosti pa je bil poznan po vezah s pevkami in manekenkami, prav gotovo pa tudi ni starlete, ki se z njim ne bi zapletla v posteljne avanture, poročajo srbski mediji. Aca je posnel vse spolne odnose, ki jih je imel v svoji sobi. No, ko so ga ubili, pa je policija iz njegovega stanovanja odnesla tudi vse posnetke.
Številne izmed deklet so bile v času snemanja že poznane, spet druge so to postale kasneje. Stanovanje, v katerem se je odvijala elitna prostitucija, je širši javnosti postalo znano po tem, ko je ena izmed pevk v njem posnela videospot za svojo pesem.
Srbski mediji sedaj ne poročajo še o imenih pevk, igralk in manekenk, ki so z Acom imele spolne odnose. Ker pa smo že vajeni, da se prej ali slej skoraj vsi posnetki pojavijo na svetovnem spletu, je samo še vprašanje časa, kdaj bomo na njih videli tudi srbske estradnice.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549