Moskisvet.com
Jelena Karleuša

Novice

Pokazala nam ga je!

E.N.
05. 03. 2012 13.08
14

Jelena Karleuša mora skoraj vsak teden šokirati prek Twitterja. Tokrat je vsem uporabnikom priljubljenega družbenega omrežja pokazala srednji prst! Zakaj le?!

Družbeno omrežje Twitter je postalo tudi način za samopromocijo glasbenih izdelkov!

Ko je govora o srbski pevki, je v večini primerov govora o (umetnih) škandalih. Največji škandal bi seveda zanjo bil ta, da se o njej ne bi več govorilo ali pisalo. Ravno zato se je blondinka posvetila 'obvladovanju' družbenih omrežij, med katerimi ji je najbolj pri srcu ravno Twitter.
Pred časom se je pol Srbije zgražalo nad twittom, v katerem je zapisala, kako vroča je – Se spomnite? Ker je ta twitt sprožil val polemik in navdihnil njene 'sovražnike', da so se je lotili še na bolj ekspliciten način, jim ona sedaj vrača udarec. Ljudje, ki je ne marajo, spadajo (po njenem) v kategorijo h8erov ali 'sovražnikov'. Tem pa je seksi pevka seveda pokazala tisto, kar se ji zdi najbolj primerno – sredinca!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša FOTO: Twitter


Ob fotografiji pa brez dlake na jeziku zapisala:
"Dragi moji h8eri, samo da veste, da to pišem s srednjim prstom, ki se mi tako pogosto vzdigne zaradi vas. Moje srce pripada mojim oboževalcem!"
____________________________ 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578