Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ojoj, to pa je šok!

N.J.
13. 11. 2014 08.23
14

Nekdanja navijačica ekipe Baltimore Ravens je pred leti zaslovela kot najstarejša še dejavna navijačica, a kot kaže, je svetlolasa mati treh otrok vse prej kot le nedolžna 'cheerleaderka'!

Zdaj 47-letna Molly Shattuck je obtožena spolne zlorabe 15-letnega dečka in ponujanja alkohola mladoletni osebi. Oblasti so jo pridržale, nato pa so jo izpustile proti varščini v višini 84.000 dolarjev (67.000 evrov). Kot poročajo mediji, se bo zagovarjala kot nedolžna. »Kot vsak, ki bi ga obtožili takšnih zadev, se trudi soočiti s stvarjo, kolikor se da pozitivno,« je povedala njena odvetnica.

26. septembra letos je 15-letni deček policistom povedal, da se je nekdanja navijačica neprimerno vedla do njega in ga spolno zlorabila v bližini Baltimora, v najeti hišici na Bethany Beach, so potrdili na tamkajšnji policijski postaji za medije. 1. oktobra so policisti na podlagi sodnega naloga vstopili v njen dom in zasegli nekaj predmetov, ki bi lahko služili kot dokazi. Za katere predmete gre, niso želeli izdati.

Ženska je obtožena ponujanja alkohola trem mladoletnikom dne 30. in 31. avgusta letos, 31. avgusta naj bi se tudi neprimerno dotikala enega izmed njih. Kot je znano, naj bi dečka oralno zadovoljevala, kasneje naj bi se tudi ljubila. Kot poročajo mediji, se je par nato še videval. Dobivala naj bi se na šolskem parkirišču, nato pa se mečkala v avtu v njeni garaži.

Tovrstno dotikanje mladoletne osebe je opredeljeno kot posilstvo tretje stopnje, navajajo ameriški mediji, ki se lahko kaznuje z zaporno kaznijo od 2 do 25 let.

Ravnatelj šole, ki jo najstnik obiskuje, je v pismu zapisal, da je opazil neprimerno vedenje enega starša (Molly Shattuck, op. p.) in dijaka, zadevo pa 24. septembra prijavil tudi policistom.
Shattuckova je sicer mati treh otrok, med katerimi je en 15-letni sin. Molly se je nedavno, menda 29. septembra, torej le malo po izbruhu incidenta, ločila od 60-letnega uspešnega podjetnika Maya Shattucka, s katerim sta ločeno živela že od marca letos.

Leta 2005 je Molly v javnosti zaslovela kot najstarejša navijačica v ligi NFL v zgodovini. Navijačica je bila dve leti, nato je 6 let delala kot trenerka, dela pa tudi kot fitnes svetovalka in je oblikovalka 21-dnevnevnega načrta za zdravo življenje. Je ambasadorka združenja diabetikov ZDA in združenja srčnih bolnikov, članica odbora v baltimorski šoli za umetnost ter članica otroškega centra John Hopkins in Narodnega otroškega muzeja. Pred časom se je pojavila v eni izmed oddaj kot 'skrivna milijonarka' in za revne darovala 190.000 dolarjev (okoli 150.000 evrov). Očitno je 47-letnica rada aktivna ...
 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578