Moskisvet.com
Irina Shayk promovira kolekcijo kopalk - 7

Novice

Ruska lepotička dosegla milijon ogledov ... Se čudite, zakaj?

U.S.
16. 04. 2013 08.12
11

Manekenka Irina Shayk je med fotografiranjem za novo kolekcijo kopalk pometla s konkurenco. Nič čudnega torej, da so se britanski mediji razpisali o tem, da ji nobena druga lepotica po novem ne seže niti do kolen. Zapeljiv video, ki se je pojavil na spletu, kjer je prikazanih nekaj utrinkov iz zakulisja snemanja, je dosegel že več kot milijon ogledov.

Lepotička Irina Shayk, ki je svoje čare znova ponosno razkazovala na fotografiranju za nov katalog kopalk, je povsem opravičila svoj sloves. Dokazala je, da še vedno velja za eno najlepših manekenk, ki trenutno kraljujejo v svetu mode. V zapeljivih kopalkah, ki so lepo poudarile njene atribute, se je zapeljivo nastavljala fotografu ob bazenu, medtem ko so njeni mokri lasje plapolali v zraku.

Tako popolna je ...

Lepa spremljevalka nogometaša Cristiana Ronalda je tokrat znova zasenčila konkurenco. Videoposnetek, ki razkriva zakulisje snemanja kataloga za novo kolekcijo kopalk priznane blagovne znamke, si je ogledalo že več kot milijon ljudi. Izklesani trebušček in čvrsta zadnjica sta navdušila številne. "Tako popolna je," so navdušenje nad njo javno izrazili gledalci.

Pohvalila se je tudi sama ...

27-letnica pa je s fotografijami zadovoljna tudi sama. "Čudovite fotografije smo posneli," se je pohvalila svojim oboževalcem prek Twitterja, ki so se z njo večinoma strinjali. Čeprav sama zatrjuje, da ima še veliko pokazati, so mnogi prepričani, da je že zdaj dokazala, da ji v veliki meri ni para.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578