Moskisvet.com
image (28)

Novice

Poglejte, kaj si je med ropom poveznil na glavo!

S.R.
07. 02. 2012 16.27
6

Še eden v vrsti ne prav premetenih in posledično še manj uspešnih roparjev. Moški v okrožju Monroe na Floridi se je na rop banke namreč odpravil zakrinkan le s spodnjimi hlačami na glavi, pa še te mu niso zakrivale obraza. Ne preseneča torej, da se mu rop ni posrečil.

Šerif okrožja Monroe je za medije povedal, da je 43-letni Eli Escalera poskušal oropati banko s spodnjicami na glavi. Eli naj bi uslužbenki za pultom dal listič, na katerem je pisalo, naj mu ''izroči vse dvajsetake in petdesetake''. Uslužbenka ga je zmedena vprašala, kaj želi, saj ni čisto razumela njegovega kratkega sporočila, kaj šele spodnjic na njegovi glavi.
A Escaleru se ni dalo prepirati, zato je uslužbenki rekel, naj pozabi vse skupaj ter odšel iz banke. Policija je kasneje povedala, da so takoj po ropu izdali tiralico za ''moškim španskega porekla v modri majici, barvnimi hlačami in brazgotinami na obrazu''. Kdo ve, ali so v opis dodali tudi spodnje hlače na glavi?
Kakor koli že, policija je kljub skopemu opisu zelo hitro našla pravega osumljenca, saj so priče na ulici kmalu opazile moškega, ki si je z glave snemal spodnjice. Policija je odhitela za njim, prijela Elija in ga obtožila ropa. Mnogi časopisi in spletne strani pa bega še eno nerešeno vprašanje. Zakaj je Eli med ropom namesto čepice nosil spodnje hlače? Je zares mislil, da mu bo par kratkih hlač  zakril obraz?

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578