Moskisvet.com
image (28)

Novice

Tako se je najstnica maščevala pevcu na Facebooku!

N.J.
22. 08. 2013 11.37
34

Zvezda Granda in bodoči udeleženec resničnostnega šova Farma (Kmetija) Savo Perović si je z mladoletno S.LJ. (17), ki je bila v času, ko je tekmoval v šovu Zvezde Granda, njegova največja oboževalka, izmenjeval gole fotografije. Ko je želel prekiniti stike z njo, pa se mu je najstnica grdo maščevala.

17-letna S.LJ. in pevec Savo Perović sta bila nekaj časa po zaključku oddaje v stiku, njuno dopisovanje pa je preraslo v pol leta trajajoče virtualno razmerje. Savo je začutil, da si želi dekle z njim resnega razmerja, zato jo je prosil, da prekineta vse stike, kajti želel se je osredotočiti na petje in kariero ter se pripraviti na novo sezono resničnostnega šova Kmetija, ki se bo odvijal v mesecu septembru. Toda najstnico so njegove želje razjezile in odločila se je, da bo na Facebooku objavila vse fotografije, ki ji jih je on poslal v času njune virtualne zveze.

"Bil je krasen v odnosu do mene, od trenutka, ko sva se spoznala. Redno sva si izmenjevala sporočila in klice in komaj sem čakala, kdaj se bova spet srečala na Skype-u in več ur klepetala. Brez večjega razloga je želel prekiniti stik z mano, kar se mi ni zdelo pošteno. Zato sem se odločila, da delim na družbenem omrežju Facebook vse njegove fotografije, saj sem prepričana, da nisem edina, s katero je prekinil razmerje na takšen način," je povedala najstnica. Savo pa je za Pulsonline povedal, da celotne situacije ne želi komentirati. "Skupaj sva bila pol leta in bilo nama je lepo, karkoli bi sedaj rekel, bi lahko prizadelo osebo, s katero sem bil nekoč v zvezi in sem jo imel rad. Ona najbolje ve, zakaj je to storila in ali je to resnično potrebno."
 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616