Moskisvet.com
Žanamari je zelo aktivna na svojem Instagram profilu.

Novice

Poglejte globoko v dekolte seksi hrvaške pevke

J.V.
07. 06. 2013 08.07
0

Hrvaška zvezdnica Žanamari Lalić je svoje Instragram prijatelje 'pocrkljala' z vročo fotografijo, na kateri je v oprijetem korzetu poudarila predvsem svoje oprsje in pokazala lepe noge. Žanamari se je pred objektiv nastavila v zapeljivi in ležeči pozi, njen glavni namen pa je bilo razkazovanje vitke linije, za katero se lahko zahvali uram preživetim v telovadnici.

Žanamari je zelo aktivna na svojem Instagram profilu.
Žanamari je zelo aktivna na svojem Instagram profilu. FOTO: Instagram

Hrvaška pevka Žanamari Lalić prisega na samopromocijo z razgaljenimi fotografijami v provokativnih opravah, ki jih pogosto objavlja na svojih družabnih omrežjih kot sta Instagram in Facebook. Potem ko je še nedolgo nazaj v enem izmed intervjujev izjavila, da je dobro videti zato, ker se 'ubija' v telovadnici in pije veliko vode, je 31-letnica objavila fotografijo, na kateri je oblečena v črn korzet in leži na kavču. Tako se je ponudil odličen pogled na njeno oprsje in dolge noge, sicer pa smo Žanomari videli že veliko bolj razgaljeno. Lansko leto je pevka pozirala za hrvaško izdajo Playboya in pokazala svoje natrenirano telo. "Štiri tedne brez treninga. Jutri zopet v telovadnico," je pod objavo zapisala lepotička, ki se je že lani pohvalila kako močna je. Na eni izmed fotografij je namreč dvigovala 50 kilogramsko utež.

Tetoviranje je boljše od seksa

Sicer pa je pevka na fotografije posnete za priljubljeno moško revijo nadvse ponosna. Spomnimo, za njo je pozirala oblečena v raztrgane hlačne nogavice in usnjeno jakno, pod katero ni nosila ničesar. "To so erotične in senzualne fotografije," je dejala pevka, ki je pred nekaj meseci svoje telo zaznamovala z novo tetovažo. Ta sedaj krasi velik del njenega hrbta in prepričani smo, da ni zadnja. "Tetoviranje je lahko boljše od seksa, a ne od ljubljenja." Za poslikavo telesa se je odločila po njenem obisku Los Angelesa, kjer je večina ljudi tetoviranih.

Žanamari Lalić
Žanamari Lalić FOTO: Instagram

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578