Moskisvet.com
Adore

Novice

Podirajo tabuje: mame seksajo s sinovi

N.J.
28. 06. 2013 14.42
29

Dejstvo je, da filmi premikajo meje in rušijo tabuje ... Toda tokrat so šli filmski ustvarjalci še korak dlje - v kinematografe namreč prihaja eden najbolj 'škandaloznih' filmov vseh časov, kakor so ga poimenovali nekateri, v katerem se dve mami zapleteta v odnos sinovoma.

A k sreči ne s svojima, temveč vsaka s sinom druge. V filmu z naslovom Adore Naomi Watts in Robin Wright igrata najboljši prijateljiici, ki se s sinovoma (igrata ju Xavier Samuel in James Frecheville) odpravita na dopust. A to ni običajen dopust, saj bo vsem štirim obrnil življenje na glavo. Naomi se namreč zaljubi v Robininega sina, Robin pa v Naominega.

Z moralnega vidika sicer ni v tovrstnih romacah nič spornega - konec koncev gre za povsem običajno razmerje med mlajšim moškim in starejšo žensko, ki ne bi smelo veljati za tabu. Veliko bolj pa se stvari zapletejo, če gre za sinova dveh najboljših prijateljic ...

Film je nastal v režiji Anne Fontaine, posnet pa je po zgodbi Christopherja Hamptona. Film bo predpremiero dočakal na festivalu Sundance, vi pa si lahko ogledate njegov napovednik.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616