Moskisvet.com
Stanija Dobrojević - 2

Novice

Počilo je: Ljubezni iz 'Kmetije' je konec!

N.J.
13. 09. 2013 11.30
13

Med Stanijo in Filipom je počilo. Srbska starleta Stanija Dobrojević, ki je včeraj zjutraj odpotovala v Ameriko in Filip Panajotović, ki sta svojo ljubezensko pot začel v resničnostnem šovu Farma (Kmetija), sta se razšla na letališču. On jo je na letališče sicer še pospremil, z letališča pa se je vračal jezen in objokan.

Ljubezen med Filipom Panajotovićem in Stanijo Dobrojević se je rodila med njunim tekmovanjem v resničnostnem šovu Farma. Če je bil njun odnos že takrat pester in razgiban, tega ne manjka niti v njunem vsakdanjiku. Tako se malo ljubita, malo jezita, malo prepirata in jokata. In enega takšnih trenutkov sta preživljala tudi včeraj na letališču.

Stanija je odpotovala poslovno za tri tedne v Ameriko, Filip, ki jo je pospremil pa je ni žele poljubiti v slovo. To je starleto spravilo v jok in med njima se je takoj razvnel prepir. Stanijin brat Sani je za Pressonline povedal: "Če nista želela sama komentirati svojega odnosa, ne bom niti jaz. Lahko vam povem le, da je Stanija v Ameriko odpotovala službeno in da se bo kmalu vrnila. V Ameriki bo manj kot mesec dni - 'tri nedelje'."

Stanija Dobrojević - 3
Stanija Dobrojević - 3 FOTO: Instagram

Razšla sva se zaradi neumnosti!

"Po številnih ugibanjih, ali sva s Stanijo še skupaj in mnogih zgodb o razlogu za najin razhod, sem začutil potrebo, da javno povem, kaj je res. Razlog za najin razhod je bil butast pogovor, ki se je razvil v napačno smer in zelo mi je žal, da sem dovolil, da pride tako daleč. A vendar je najin odnos pod velikim pritiskom z vseh strani in ni enostavno boriti se s tem pritiskom," je z objavo na Facebooku na špekulacije odgovoril Filip. "Če je najina ljubezen prava, bova premagala vse ovire ... Tako ona kot tudi jaz verjamem v najino ljubezen in v to, da bova prestala zadnji test."

Filipovi prijatelji še pravijo, da je njuna ljubezen na največji preizkušnji doslej, kajti Filip težko sprejema dejstvo, da je Stanija odšla tako daleč za toliko časa. Po naravi naj bi bil namreč izjemno ljubosumen, z ljubosumjem pa neprestano duši njun odnos - že v resničnostnem šovu ga je. Po drugi strani pa - kako le ne bi bil ljubosumen, ko je Stanija takšna 'mačka' ...

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578