Moskisvet.com
Trump se je na Škotskem kratkočasil z igro golfa.

Novice

Po srečanju s Trumpom skrivnostno umrl

M. A.
18. 07. 2018 15.06
3

Še v nedeljo ga je spremljal na Škotskem, včeraj je umrl.

Minuli teden je minil v znamenju prvega uradnega obiska Velike Britanije ameriškega predsednika Donalda Trumpa in njegove žene Melanie. V štirih dneh sta marsikaj doživela, med drugim sta se srečala s premierko Thereso May, spila čaj z britansko kraljico Elizabeto II. in obiskala še Škotsko. Tam je Trumpa med drugim čuval tudi agent tajne službe, ki je imel pred tem obiskom že 19 let delovnih izkušenj.

Trump se je prvi dan srečal s Thereso May.
Trump se je prvi dan srečal s Thereso May. FOTO: AP

Že v nedeljo, na dan Trumpovega odhoda, naj bi neimenovani agent potožil, da se slabo počuti, a je vseeno odšel na igrišče Turnberry, kjer je ameriški predsednik igral golf.

Trump se je na Škotskem kratkočasil z igro golfa.
Trump se je na Škotskem kratkočasil z igro golfa. FOTO: AP

Je Melania poskušala zbežati?

Nekaj trenutkov pozneje se je zgrudil in odpeljali so ga na intenzivno nego, kjer so ugotovili, da ga je zadela kap. V torek zjutraj je v krogu svoje družine umrl. Novico je potrdila tudi ameriška tajna služba, kjer so ob veliki žalosti in obžalovanju agenta opisali kot 'izjemno predanega profesionalca najvišjega kova'. Ameriški predsednik se na agentovo smrt ni odzval, po obisku Velike Britanije pa je odpotoval v Helsinke, kjer se je srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616