Moskisvet.com
Iris Mulej se je to noč preobrazila v hudo seksi vampirko.

Novice

Zakaj je krvavela Iris Mulej?

J.V.
04. 11. 2013 11.02
5

Noč čarovnic je še eden izmed številnih praznikov, ki smo jih uvozili iz Amerike in z vsakim letom postaja vedno bolj priljubljen tudi pri nas. Letos so mu 'podlegle' tudi številne znane Slovenke, ki so izbrale seksi kostume in se v njih zabavale dolgo v noč. Nekatere med njimi so utrinke te strašne noči delile na svojih družabnih omrežjih Facebook, mi pa smo za najbolj seksi to noč, okronali vampirko Iris Mulej.

Iris Mulej je letošnjo noč čarovnic praznovala v družbi njenega novega izbranca Danijela Utjesanovića, s katerim sta se za to priložnost preobrazila v zelo seksi vampirski par. Znani par svoje ljubezni ne skriva več, da je strast med njima še kako vroča, pa dokazujejo tudi fotografije, ki jih je manekenka objavila na svojem družabnem omrežju Facebook. Seksi kostum, ki ga je Iris izbrala je poudaril predvsem njeno silikonsko oprsje, po katerem je iz narisane rane, ki jo je povzročil strasten ugriz njenega Danijela, tekla kri.

Za seksi videz se je odločila tudi Maja Malnar, ki je najbolj strašno noč v letu praznovala v Los Angelesu, kjer že nekaj časa tudi živi. V seksi vojaški uniformi in s puško v roki ji je zagotovo uspelo privabiti kar nekaj pozornosti. Za nekoliko manj seksi in bolj strašen kostum sta se odločili pevka Regina in Daša Podržaj, ki sta se preobrazili v živa mrtveca, medtem ko je Sanja Grohar za en večer postala viking.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578