Moskisvet.com
Tina Fey in Alec Baldwin

Novice

Po pobegli bradavički, Tina sedaj odvrgla še modrček

J.V.
27. 09. 2013 09.07
4

Hollywoodska igralka in komičarka Tina Fey je na odru prestižne podelitve emmy iz obleke pobegnila bradavička. Zvezdnica je s tem uspelo dvigniti veliko prahu, na svoj račun pa se je sedaj tudi pošalila. V komičnem posnetku za oddajo SNL je Tina odvrgla tudi modrček in pokazala popolnoma razgaljeno oprsje ter s tem vsem zaprla usta.

Po neprijetnem incidentu na podelitvi televizijskih nagrad emmy, ko je Tini Fey izpod obleke pokukala bradavička in so o tem poročali vsi svetovni mediji, se je hollywoodska zvezdnica odločila, da se tudi sama ponorčuje iz incidenta, ki se je v preteklosti pripetil že številnim zvezdnicam.

Priljubljena komičarka in igralka je z zabavnim posnetkom otvorila novo sezono pogovorne oddaje Saturday night live tako kot se spodobi, zgoraj brez. Družbo v posnetku ji dela Kenan Thompson, ki na koncu gledalcem sporoči: „Ne bo več spodrsljajev, kot je bil ta na emmyjih. Razen, če želiš narediti še enega?“ Tina mu odgovori: „Ne, ne bo se zgodilo. Vse je pod kontrolo!“ Ko razširi roke se njen suknjič odpre in razkrije, da pod njem ne nosi modrčka, njene prsi pa so zameglili. „Ne, ne bo se več zgodilo. Prepričana sem! Ups, pozabila sem na majico, to se ne bo več zgodilo!“ se pošali zvezdnica.


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616