Moskisvet.com
image (28)

Novice

Pisal 'napačni', v odgovor dobil tole, a tu se ni končalo

N.J.
13. 11. 2015 09.27
6

Moški je preko Snapchat aplikacije poslal svoj posnetek. A prejemnik ni bila njegova soproga, temveč je posnetek poslal njeni prijateljici. Njen odziv pa ...

Namesto da bi mu povedala, da ni pravi naslovnik, mu je odgovorila s svojo perverzno fotografijo, na podlagi katere mu je gotovo moralo biti jasno, da to ni njegova žena. A tu se zadeva ni ustavila. Poslal ji je še eno fotografijo ... in še eno ... s čimer je pravzaprav potrdil, da se v resnici ni zmotil.

Prijateljica je vse skupaj počela z enim samim razlogom: da svoji prijateljici, njegovi ženi, pokazala, s kom je v resnici poročena.

»Nekaj ti moram povedati,« je ženska napisala njegovi ženi. »Povej, kaj je?« ji je ta odgovorila in prijateljica ji je zaupala: »Jeremy mi je poslal snap in mislim, da ni šlo za pomoto. Pošalila sem se, ker me je zanimalo, kaj bo storil. In nato mi je poslal tole,« je napisala in priložila prvo njegovo razgaljeno fotografijo. »WTF! Se hecaš?« je odgovorila žena, prijateljica pa: »Tako mi je žal, ampak je še nekaj,« je odpisala in poslala še eno fotografijo, ki jo je prejela od Jeremyja.

Jeremyjeve žene sicer vse skupaj niti ni tako zelo pretreslo. Prijateljici je le odpisala, da ni prva, ki ji je njen mož kaj takega pošiljal in da se bosta ločila.

Nauk te zgodbe: če si že dopisujete z drugo, dobro premislite, koga imate na drugi strani. Sicer pa - raje bodite pošteni in ne skačite čez plot ter ne počnite tistega, kar ne bi želeli, da kdo počne vam.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549