Moskisvet.com
Napadla je kar mimoidočega moškega.

Novice

Pijana posilila mimoidočega moškega

U.S.
14. 03. 2013 09.05
70

Kitajka je tisto noč pogledala pregloboko v kozarec in prav vseeno ji je bilo, koga bo našla, da ga bo napadla. Na koncu se je zadovoljila kar z mimoidočim moškim, ki se je sprva skušnjavi upiral, pozneje pa se je užitku preprosto vdal.

Napadla je kar mimoidočega moškega.
Napadla je kar mimoidočega moškega. FOTO: You Tube

Bizarna novica tokrat prihaja iz Kitajske. Med informativno oddajo so poročali o napadu na neznanega moškega, ki je bil žrtev vinjenega dekleta, ki se je vračalo z ene od zabav. Mlada Kitajka svoje spolne sle nikakor ni mogla krotiti, zato je kar med potjo domov poiskala svojo "žrtev".

Podlegel njenim čarom

In čeprav se je moški sprva njenim čarom upiral, se je na koncu užitku brez zadržkov prepustil. Strasten parček je seksal kar na pločniku in se ni pustil motiti. Očividci so dogajanje sredi ulice z zanimanjem spremljali, posneli pa so tudi nekaj fotografij, ki so pozneje končale na televiziji in spletu.

Kot da se nič ni zgodilo

Ko je mladenka doživela orgazem, je preprosto končala s poskakovanjem in mirno odšla naprej, kot da se ni nič zgodilo. Identiteta pohotne mladenke ostaja skrivnost. Ali je moški pozneje prijavil zlorabo pristojnim organom, tudi ni znano. No, verjetno za zlorabo tako ali tako ne gre, saj je v hitri seks kmalu privolil – brez zadržkov, piše dailychilli.com.

Kitajska še naprej omejuje število rojstev

Na Kitajskem zaradi preveč prebivalcev že več kot 40 let nadzirajo število rojstev. Stroga politika je začela veljati leta 1980, pozneje pa so nadzor nad rojstvi malce ublažili, in sicer je družinam na podeželju dovoljeno imeti celo dva otroka, če je bil prvi rojeni otrok ženskega spola, prav tako ukrepi ne veljajo za pripadnike manjšin. Za vse preostale velja: en par – en otrok.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (70)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616