Moskisvet.com
Rihanna

Novice

(Pijana in zadrogirana?) Rihanna šokirala občinstvo

K.Š.
06. 12. 2011 13.25
53

Na odru Jingle Bell Balla v Londonu se je zvrstilo ogromno glasbenikov ... Nekateri so navdušili, drugi razočarali, Rihanna pa je zbrane dobesedno šokirala. Med izvedbo skladbe S&M je bilo videti, kot da zaradi prevelike količine alkohola in drog ne obvlada položaja. Izjemna in presneto seksi pevka, ki se tokrat absolutno ni izkazala.

Šla je na kolena ...
Šla je na kolena ... FOTO: YouTube

O seksi Rihanni in njenem razvratnem življenju na veliko pišejo vsi svetovni mediji. Tokrat je na naslovnice revij in spletnih portalov prišla s katastrofalnim nastopom na Jingle Bell Ballu v Londonu. 23-letna lepotica je sicer svojo skladbo S&M pospremila z zelo vročim videospotom, ki so ga na portalu YouTube celo cenzurirali za mlajše od 18 let.

Sicer pa je Rihannina skupina izjemno dobro funkcionirala in dejansko so bili instrumentalisti na odru edina svetla točka tega nastopa. 'Razglašeni' pevki pa žal niso pomagali niti dobri spremljevalni vokali.

Skladba, ki je bila na londonskem koncertu videti tako ...

zveneti pa bi morala tako ...

Če pa bi 'še' in si želite slišati še njen 'razglašeni' u-u-u, kliknite sem:

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549