Moskisvet.com
Boris Novković

Novice

Njegov ljubezenski komad hit na porokah, on pa kar štirikrat ločen

Ni.Š.
26. 09. 2024 13.30
0

Boris Novković nima zakonske sreče. Propadli so mu že štirje zakoni. Pevec, katerega balada 'U dobru i zlu' je bila en njegovih največjih hitov in priljubljen komad na porokah, zdaj uživa samsko življenje in napoveduje izid novega albuma.

Priljubljeni hrvaški pevec Boris Novković, ki je znan po številnih ljubezenskih baladah, ima za seboj kar štiri neuspešne zakone. Zadnja leta uživa v samskem stanu, zaenkrat pa na vidiku ni nove, še pete poroke. Je pa očitno samski stan izkoristil za glasbeno ustvarjanje, saj je poleti napovedal, da bo v začetku prihodnjega leta izšel njegov nov glasbeni album z enajstimi komadi. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Boris Novković nikakor ne najde tiste večne ljubezni, a kljub neuspešnim zakonom verjame, da je ljubezni potrebno dati priložnost.
Boris Novković nikakor ne najde tiste večne ljubezni, a kljub neuspešnim zakonom verjame, da je ljubezni potrebno dati priložnost. FOTO: Profimedia

Pevec je najbolj ponosen na svojo pesem 'U dobru i zlu' (V dobrem in slabem). Pesem je ena najbolj priljubljenih na Hrvaškem, pa tudi v drugih državah bivše Jugoslavije. Kot je dejal, je to pesem, ki je bila prisotna v skoraj vseh družbenih sferah, od duhovne do ljubezenske. Pogosto so jo izvajali na porokah za prvi ples, prisotna pa je tudi v športno-navijaški sferi, saj simbolizira večno ljubezen in zvestobo.

Boris Novković in njegova četrta žena, Iris Volf.
Boris Novković in njegova četrta žena, Iris Volf. FOTO: Twitter

Boris te sreče z večno ljubeznijo in zvestobo v svojih zakonih očitno ni imel. Prvič se je poročil zelo mlad, in sicer z igralko Bojano Gregorić Vejzović, njuna zveza pa je trajala pet let. Drugič se je poročil z novinarko Lucijo Matić, s katero ima dva sinova, Noa in Bona. Tretji zakon je bil z Ines Katić, a sta se zelo hitro ločila, že po treh mesecih. Novković je tedaj prek družbenih omrežij izrazil prepričanje, da si ljubezen vedno zasluži novo priložnost. Njegov četrti zakon je bil z manekenko Iris Wolf, ki je od njega mlajša kar 25 let.

Šok, se ločuje ta znani hrvaški par?
Preberi še
Šok, se ločuje ta znani hrvaški par?

Na skrivaj sta se poročila leta 2019, skupaj pa imata dva otroka - fantka in punčko. Prve govorice o njunem razhodu so se pojavile že leta 2022, a sta jih zakonca zavračala. A očitno niso bile le govorice, saj je Novković potrdil, da nista skupaj že štiri leta.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597