Moskisvet.com
Peter Prevc in Mina

Novice

Dekle Petra Prevca znova preseneča

N.J.
22. 01. 2016 13.52
10

Ne le Peter Prevc, tudi njegova Mina se zadnje čase veliko pojavlja v medijih. Nedavno so se o njej razpisali tudi v nemških medijih, kjer so jo opisali kot vsestransko in nadarjeno. Mina je tokrat presenetila z novo objavo na Facebooku, in sicer je objavila novo fotografijo, na kateri je skupaj z njenim izbrancem.

Peter Prevc in Mina
Peter Prevc in Mina FOTO: Facebook

Fotografija, posneta z mobilnim telefonom, je nekaj posebnega, saj na njej oba golobčka gledata navzgor, kar vidimo, pa je pravzaprav njun odsev.

Zanimiva je med drugim fotografija, ki jo je že pred časom objavil Peter na svojem Instagramu, na kateri pozira s tremi oboževalkami. Pod objavo se je namreč razvila 'težka debata' glede treh simpatičnih navijačic, nekateri celo pišejo, da mora imeti njegovo dekle veliko potrpljenja, ker ga takole oblegajo druga dekleta. Ena od oboževalk je 'zlobni oboževalki' odgovorila, da navijajo zanj, ker je zanje najboljši skakalec in ne ker bi bile zagledane vanj. Glede Mine pa je dodala, da upa, da jo bo nekoč lahko spoznala, ker da je izjemno dekle. Če to ni lepo!

 

 

I think that those 3 girls are my biggest fans. #sloski #fangirl

A photo posted by Peter Prevc (@pprevc) on


 

Za Petra Prevca in druge naše skakalce bomo znova lahko stiskali pesti ta vikend, ko jih čaka preizkušnja v poljskih Zakopanah, kjer tokrat ne bo Nemca Severina Freunda, saj si bo zaradi bolečin hrbtu privoščil počitek. Kaj pravite, kdo bo zmagal?

 

 

My view for the next 8 hours. #zakopaneherewecome #sloskiteam #dirkamo

A photo posted by Peter Prevc (@pprevc) on


 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578