Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ogabno, kaj je storil!

N.J.
13. 03. 2015 10.08
3

53-letni moški bo moral kar 4 leta življenja preživeti za zapahi, ker je sinu v sobi namestil kamero, da ga je opazoval med spolnim odnosom z dekletom, med sodnim procesom pa so razkrili še eno temačno družinsko skrivnost.

Poročeni Britanec in oče dveh otrok se je 'podviga' domislil, ko je nekega dne slišal vzdihovanje iz sinove sobe. V sobi 21-letnika je na skrivaj nastavil kamero, tako da je lahko opazoval sina med spolnim odnosom z dekletom. Kamero je tudi povezal s televizijskim sprejemnikom v kuhinji, da je lahko dogajanje spremljal v živo.
Zadeve morda ne bi odkrili, če po naključju očeta pri tem grozljivem početju ne bi zalotila hči. Ko je prišla v kuhinjo, je prijela daljinski upravljavec v roke in zamenjala kanal in zagledala neposreden prenos dogajanja iz bratove sobe. Povedala je bratu in našla sta kamero. Na očetovem računalniku so bile sicer tudi fotografije golega 19-letnega sinovega dekleta.

Moški je dejanja priznal, med sojenjem pa je na dan prišla še skrivnost, ki jo je hči dolgo tiščala v sebi – oče jo je pri 12 letih spolno zlorabil. 53-letnika čaka 4-letna zaporna kazen.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578