Moskisvet.com
penis

Novice

To pa so nori seksualni rekordi!

S.C.
02. 08. 2012 08.11
22

Tako kot smo si ljudje različni po osebnosti in sposobnostih, se razlikujejo tudi dimenzije naših spolnih organov in dosežkov, tako da se zaradi manjših odstopanj ni treba obremenjevati. Kaj pa, ko odstopanja presežejo že vse meje?

Najhitrejši ženski orgazem

V povprečju ženska potrebuje od osem do trideset minut, da doseže vrhunec. Svetovna rekorderka, katere ime žal ni znano, pa ga je doživela že po samo treh sekundah.

Ali verjamete, da je imela hči rimskega cesarja Avgusta v postelji kar 80.000 ljubimcev?
Ali verjamete, da je imela hči rimskega cesarja Avgusta v postelji kar 80.000 ljubimcev? FOTO: iStockphoto

Najdaljši ženski orgazem

Najdaljši ženski orgazem je trajal kar 43 sekund, doživela pa ga je ženska, ki je sodelovala v neki ameriški raziskavi. Na kakšen način je prišla do vrhunca in ali ji je pri tem kdo pomagal, pa žal ni znano.

Najdaljši penis

Američan Daniel Arthur Mead, znan kot Long Dong Silver, še vedno velja za svetovnega rekorderja z najdaljšim penisom. Njegovo bogastvo, dolgo kar 48,3 centimetre, je bilo moč videti tudi v pornografskih filmih.

Najkrajši penis

Žal nimajo vsi moški te sreče, da bi bili vsaj povprečno obdarjeni tam spodaj. Ni znano, ali je Anglež, katerega penis je v vzburjenem stanju meril zgolj 6,98 centimetra ponosen na vpis v Guinnessovo knjigo rekordov kot lastnik najkrajšega, morda bi mu bile v tolažbo govorice, da obstajajo še manjši.

Najmočnejši penis

Rekorder v dvigovanju uteži s penisom (da, prav ste prebrali) je Mo Ka Vang, na svoje bogastvo je namreč obesil neverjetnih 120 kilogramov.

Največji živalski penis

Čeprav je kralj živali, lev v dolžini penisa daleč zaostaja od svojih 'podložnikov'. Najdaljši izmerjeni živalski penis je meril osupljive tri metre in 30 centimetrov, 'ponosni' lastnik pa je kit, na drugo mesto pa sta se s komaj enim metrom uvrstila nilski konj in slon.

Največ spolnih partnerjev

Samantha iz Seksa v mestu je prava zapeljivka, ima namreč dolg seznam spolnih partnerjev, a je v nasprotju z Julijo, ki je hči rimskega cesarja Avgusta, prava amaterka. Po pričevanjih naj bi jih slednja namreč imela v postelji kar 80.000.

Najdaljši seks

Le kdo si še ni privoščil tako imenovanega maratonskega seksa? Pa mislite, da bi lahko prekosili trenutna rekorderja, ki sta brez odmora seksala kar 15 ur. S tem naslovom se ponašata filmska zvezda prejšnjega stoletja Mae West in njen ljubimec Ted, ki sta seksala pred očmi seksologa dr. Vernona Colemana.

penis
penis FOTO: iStockphoto

Najdlje je 'špricnil'

Ko govorimo o dolžini, se ta ne nanaša vedno na penis sam, temveč tudi na dejstvo, kako daleč ta nese. Horst Schultz je uspel doseči najdaljšo oddaljenost pri izlivu, kar 5,48 metra, ali ga je od tedaj kdo prekosil, pa žal ni znano. Lahko poskusite!

Najdlje je 'špricnila'

Da, tudi ženske ejakulirajo, če še niste vedeli. Kateri je uspelo najdlje, se ne ve, znana pa je dolžina, in sicer tri metre v daljino.

Največji klitoris

Švicarski biolog dr. Albrecht von Haller je tekom svojih raziskav odkril klitoris, dolg skoraj grozljivih 30,5 centimetra. Si predstavljate?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578