Moskisvet.com
Paris Hilton na Havajih - 5

Novice

Paris znova povzročila škandal!

N.J.
21. 09. 2012 10.04
10

Najbogatejša dedinja Paris Hilton je znova zabredla v težave, tokrat zaradi svojega predolgega jezika. Z eno od svojih izjav je med homoseksualci namreč povzročila pravo razburjenje. Kaj je spet ušpičila?

Paris Hilton na Havajih - 5
Paris Hilton na Havajih - 5 FOTO: Twitter

Paris Hilton ne varčuje z besedami, tudi ko gre za delikatne teme. V začetku septembra je šofer taksija, v katerem je bila s prijateljem, skrivaj posnel njun pogovor. V njem je Paris dejala, da so homoseksualci ogabni, vedno pohotni in okuženi z aidsom. Posnetek je anonimni taksist nato poslal uredništvu ameriške spletne strani Tmz, ki se je odločilo najbogatejšo dedinjo razkriti.

V posnetku je mogoče jasno razbrati, kako moški sogovornik razlaga o Grindu, družbenem omrežju, ki ga uporabljajo predvsem moški, da si na njem izmenjavajo podatke in se dogovarjajo za srečanja, Paris Hilton pa prijatelju nato odgovori: "Oooh, geji so najbolj pohotne osebe na svetu. Ogabni so, večina izmed njih pa je najverjetneje okužena z aidsom."

Posnetek je takoj povzročil ogromno razburjenja med homoseksualci, Parisin tiskovni predstavnik pa je zvezdnico takoj branil. Dejal je, da so bile njene besede očitno narobe razumljene in da je Paris želela le izraziti svojo zaskrbljenost v zvezi z nevarnimi spolnimi praksami, predvsem med mladimi, in sicer nezaščitenimi spolnimi odnosi.

Kakor koli že, taksist pravi, da je bil posnetek še kako pravilno razumljen, saj se je njena izjava jasno navezovala na uporabnike Grinda.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616