Moskisvet.com
Seks v avtu - 15

Drugo

Par posneli med seksom v gozdičku pri Kopru

J.V.
01. 08. 2018 14.00
78

Po Sloveniji se nahaja kar nekaj skritih seks kotičkov! Kot kaže, je eden od teh tudi v enem od gozdičkov pri Kopru. Tam so namreč pred kratkim opazili par, ki se je sredi narave predajal strastem, in ju pri tem tudi posneli.

Fotografija neznanega avtorja kroži po spletu in pikica sredi grmičevja naj bi bil zaljubljeni par.
Fotografija neznanega avtorja kroži po spletu in pikica sredi grmičevja naj bi bil zaljubljeni par. FOTO: Facebook

To, da Slovenci seksamo skoraj povsod, so dokazali že lani, ko so na eni od radijskih postaj pričeli z akcijo, v kateri so vse pozvali, naj na zemljevid vnesejo javne kraje, kjer so se predajali mesenim užitkom. Razkrite lokacije so vključevale vse od železniških postaj, garažnih hiš, parkirišč, športnih parkov, travnikov, bajerjev ter seveda gozdičkov.

In čeprav so seksualni užitki na prostem z zakonom prepovedani  in vas lahko drago stanejo, saj se kazni gibljejo od 208 evrov pa vse do 417 evrov, to nekaterih parov vseeno ne ustavi. Enega od teh so pred kratkim opazili v gozdu pri Kopru, na območju imenovanem Gažon, in ju pri tem tudi posnelI. Fotografija je hitro zaokrožila po družabnem omrežju Facebook in se znašla v medijih.

KOMENTARJI (78)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578