Moskisvet.com
Jon Bon Jovi se je na novico o smrti odzval kar prek svojega Facebook profila, na katerega je objavil precej zgovorno fotografijo in tako zaustavil širjenje neresnične novice.

Novice

Panika med rockerji - umrl naj bi Jon Bon Jovi!

K.Š.
20. 12. 2011 09.27
35

Splet je pretresla novica o nenadni smrti ameriškega rockerja. Točen vzrok smrti naj ne bi bil znan, glasbenik pa naj bi umrl v neki hotelski sobi zaradi zastoja srca. Vse skupaj je spet neslana in precej bedasta šala ... Rocker je še kako živ!

Jon Bon Jovi se je na novico o smrti odzval kar prek svojega Facebook profila, na katerega je objavil precej zgovorno fotografijo in tako zaustavil širjenje neresnične novice.
Jon Bon Jovi se je na novico o smrti odzval kar prek svojega Facebook profila, na katerega je objavil precej zgovorno fotografijo in tako zaustavil širjenje neresnične novice. FOTO: Twitter
Izvor novice je bil tudi tokrat socialno omrežje Twitter, prek katerega se je vest o smrti velikega rockerja širila kot oljni madež. Prišla je tudi do Slovenije in nekateri so se zgroženo spraševali, ali smo res izgubili eno največjih pop rockerskih ikon ... Med rockerji je zavladala panika.

Oglejte si še legendarnega rock bobnarja, na vrtiljaku smrti!

Na srečo pa je vse skupaj le velika laž. Spomnimo, da so pred nekaj meseci pokopali tudi Davida Beckhama, Lady Gaga in druge.

Jon je novico o svoji smrti seveda takoj zanikal in to na zelo simpatičen način. Pred bogato okrašeno jelko, v črni oprijeti majčki in z listom, na katerem piše: „Nebesa so podobna New Jerseyju.“ Na srečo je frontman skupine Bon Jovi ohranil kar veliko mero humorja, marsikoga bi taka zadeva spravila popolnoma ob živce.

Svetovne spletne strani so brez preverjanja objavile novico o smrti Jon Bon Jovija
Svetovne spletne strani so brez preverjanja objavile novico o smrti Jon Bon Jovija FOTO: YouTube




Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578