Moskisvet.com
Bikini kopalke in Kendal Jenner

Novice

Za 16-letnico je pa to res grdo!

N.J.
19. 09. 2013 11.34
7

Slavne sestre iz klana Kardashian-Jenner so znane po svojih oblinah. In če je bilo videti, da v velikosti zadnjic Kardashianove vodijo Jennerjevi deklini, se Kylie in Kendall hitro približujeta ritastemu triu Kim-Kourtney-Khloe. No, vsaj Kylie.

Le kdo ne pozna slavnih sester Kim, Kourtney in Khloe Kardashian? Lepotičke, ki so zaslovele s svojim resničnostnim šovom, število oboževalcev pa povečevale s svojimi oblinami, so znane predvsem po svojih bujnih oprsjih in obloženih zadnjicah.

Če je sprva zgledalo, da njihovi polsestri Kendall in Kylie Jenner ne bosta stopali po istih stopinjah in sta podedovali več Jennerjevih kot Kardashianovih genov, saj sta veliko bolj vitki, pa temu ni tako.

Paparaci so nedavno v svoje objektive ujeli komaj 16-letno Kylie. Zvezdnica, ki je v letih, ko celulita sploh še ne bi smela poznati, je v kratkih hlačah pokazala močno nagubana stegna. Očitno vadba ni ravno področje, s katerim bi se slavne sestre rade ukvarjale.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578