Moskisvet.com
Martina Colombari

Novice

Pa so ju ujeli!

N.J.
10. 07. 2013 15.11
6

Samo sekunda nepozornosti in že je lahko prepozno za obžalovanje. Tako nekako se danes počutita lepa Martina Colombari in njen bolj slavni mož Billy Costacurta, nekdanji nogometaš italijanskega kluba Milan.

Martina Colombari
Martina Colombari FOTO: dnevnik.hr

>Martina Colombari in Alessandro 'Billy' Costacurta sta si privoščila oddih na Ibizi. Po dnevu, ki sta ga preživela na plaži, je sledila sproščujoča prha in trenutek, ki so ga v svoje objektive ujeli tudi vedno prisotni paparazzi. Martino je namreč eden od fotografov ujel ravno, ko se je brez modrčka sprehajala po balkonu hotelske sobe. Škoda za njo, sreča za nas.

Oprostil ji je

Čeprav sta golobčka vedno dajala vtis, da je med njima vse rožnato, je bila njuna zvezi pred leti na hudi preizkušnji. V intervjuju za oddajo Verissimo na italijanskem programu Canale 5 je Martina novinarki Silvii Toffanin zaupala, da sta se z Billyjem znašla na prelomni točki. "Po sedmih četih najine zveze sva prišla v krizo. Ko sva začela najino zvezo, sem bila jaz stara šele 20 let, pri 27 letih pa sem se nekoliko spremenila. Preveč sva se navadila eden na drugega, bila sva do vratu zakopana vsak v svoj posel in izgubila sva nadzor nad situacijo. V takšnem trenutku sem nasedla komplimentom drugega moškega. Vsi smo krvavi pod kožo in zgodilo se je tudi meni," je priznala svojo nezvestobo. Dodala je, da sama misli, da je Billy ni nikoli prevaral, da pa tudi ne bi rada vedela tega. Pojasnila je tudi, kako takšne krize učvrstijo zvezo. "Nisem bila prevarana, sem pa varala. In Billy mi je oprostil. če bi bila situacija obratna mislim, da bi storila enako. Kriza nama je očitno pomagala, saj sva se nenazadnje poročila, kmalu zatem pa se nama je rodil sinček Achille."

 

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549