Moskisvet.com
Naomi Campbell in Kate Moss - 2

Novice

Opita jo je prezračila

N.J.
28. 06. 2013 15.30
11

V vrsti mnogih zvezdnic, ki so si privoščile divjo noč in spodrsljaj, se je znašla tudi nekdanja manekenka Naomi Campbell. Po zabavnem večeru s Kate Moss se je kobacala v avtomobil, pri tem pa pokazala svoje spodnjice. No, nič novega, vsekakor pa tudi ne damskega.

Naomi Campbell in Kate Moss - 3
Naomi Campbell in Kate Moss - 3 FOTO: Profimedia
Naomi Campbell in Kate Moss sta dve verjetno najlepši in najbolj legendarni britanski manekenki. In to sta dokazali tudi nedavno, ko sta združili moči in se udeležili zabave The Serpentine Summer Party v Hyde parku.

Zabava pa se je očitno 'zavlekla' in za 43-letno Naomi končala nekoliko 'opito'. Vsaj tako je bilo mogoče razbrati iz fotografij, ki so nastale, ko se je manekenka kobacala v avto in pri tem nerodno razširila noge ter prezračila svoje mednožje.

Ne glede na to sta Naomi in 39-letna Kate pokazali, da še zdaleč nista za 'odpis' in da sta še vedno lahko za zgled mnogim ženskam in tudi polovico mlajšim dekletom - kar se videza tiče, seveda.

Naomi Campbell in Kate Moss - 1
Naomi Campbell in Kate Moss - 1 FOTO: Profimedia

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578