Moskisvet.com
Novi dom - 4

Novice

Opa, to je njen novi dom!

N.J.
06. 01. 2016 12.16
3

Ksenija Kranjec, nekdanja udeleženka šova Big Brother, zadnje čase dobesedno žari. Je srečno zaljubljena, poslovnih priložnosti ji ne manjka, nedavno pa se je preselila v novi dom.

»Ja, v Celje sem se preselila,« je navdušena povedala svetlolaska iz Slovenj Gradca. »Včeraj je bila tukaj v novem stanovanju moja prva noč, torej uradno sem že Celjanka.« Družbo ji je v novem stanovanju delal fant. »Oba sva se super naspala, spočila in se ne bo težko navaditi,« je zaupala.

Kot je še povedala, je stanovanje zaenkrat še v fazi opremljanja. »Želim, da bo vse 'tipi topi',« je še dodala.

Ksenija je slovenski javnosti bolj poznana, odkar je nastopila v šovu Big Brother. V hiši Big Brother je bivala le 2 tedna, a pritegnila precej pozornosti s svojo sproščenostjo. Kot je zaupala, so se ji po nastopu v šovu izboljšale poslovne priložnosti. »Moje delovno mesto bo ostalo v Avstriji, kar se ponudi kot priložnostno delo ob službi, pa z veseljem sprejmem!« je še dodala.

Vem, da si upaš!

Si upaš s Slovenijo deliti svoj karakter? Stati za svojimi načeli in razkriti nekatere svoje skrivnosti? Ja, Big Brother je ekstremna avantura, ampak prinaša ekstremno visoko nagrado, osebno preizkušnjo, nova prijateljstva in noro zabavo!

Pokaži pogum in se prijavi! Tokrat lahko tudi v paru: ljubezenski par, brat-sestra, mož-žena, sodelavca, prijatelja, dedek-vnuk, ti-tvoja bivša puna ... možnosti je neskončno!)
Prijavi se TUKAJ - samo še DANES DO POLNOČI!

 

Samo še danes! Mi verjamemo, da si dovolj drzen in odštekan. . Prijavi se.na www.bigbrother.si!

Objavil/a Big Brother Slovenija dne 6. januar 2016

 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616