Moskisvet.com
image (28)

Novice

Opa, kako jo je otipaval sredi oddaje v živo!

M.S.
23. 04. 2015 08.14
8

Med itaijansko zvezdnico argentinskih korenin Belen Rodriguez in njeni dragim Stefanom De Martinom zadnje čase menda nekoliko škriplje. Morda je širjenje številnih govoric na to temo spodbudilo parček, da sta sta si med oddajo privoščila nekaj dotikov.

Belen in Stefano sta bila gosta v oddaji Maurizio Costanzo Show. V medijih se vse pogosteje pojavljajo govorice, da med njima ni več vse v najlepšem redu, s svojimi gestami v oddaji pa sta očitno želela dokazati nasprotno.

Stefano se je dotikal svoje drage, ki je imela oblečeno super kratko oblekico, jo božal po nogah in z roko segal tudi malce više. V intervjuju sta spregovorila o krizi in zatrdila, da sta zdaj zaljubljena še bolj kot kadarkoli v preteklosti. Prepirala naj bi se zaradi neumnosti, vse skupaj pa naj bi oteževalo dejstvo, da ju je za dlje časa obiskala tudi njena mama. Stefano je priznal, da mu to ni bilo všeč, zato je spakiral svoje stvari in šel za štiri dni kar v hotel. A zdaj naj bi zgladila spore in med njima naj bi bilo vse v redu.

Za vse, ki so si obetali, da bo Belen v kratkem samska, to mogoče ni najboljša novica, lahko si pa obetamo, da bo v prihajajočih toplih dneh vse pogosteje v kratkih oblekicah in si jo bomo lahko pogledali vsaj na kakšnih fotografijah ...

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578