Moskisvet.com
image (28)

Novice

Zobozdravnica, ki bi jo imel vsak!

N.J.
02. 07. 2012 13.08
5

Zgodbe o seksi zobozdravnicah in medicinskih sestrah ’preganjajo’ marsikaterega moškega. No, če ti je ime Silvio Berlusconi, pa je seksi zobozdravnica obvezna oprema. Njegova je svoje obline razkazovala na plaži.

Milanski sodniki, ki se še vedno ukvarjajo s primerom Ruby, Nicole Minetti pričakujejo v sodni dvorani 9. julija, vendar pa se Berlusconijeva zobozdravnica s tem očitno ne obremenjuje pretirano. Privoščila si je namreč prijeten oddih na morju v kraju Forte dei Marmi.

Nicole, ki je italijanskemu premierju Silviu Berlusconiju po incidentu, ko mu je nekdo iz množice v obraz zalučal spominski kipec milanske katedrale, popravila zobe, Silvio pa jo je nato povabil v politične vode, so ujeli v bikiniju z leopardjim vzorcem, ko je pod sončnimi žarki razkazovala svoje popolne obline. Čeprav je bila videti povsem pomirjena, pa je, glede na obtožbe, ne čaka nič kaj prijetnega. Videli naj bi jo namreč, kako je napol gola plesala pred Berlusconijem na eni izmed njegovih ’Bunga-bunga’ zabav.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616