Moskisvet.com
image (28)

Novice

Olimpijski stadion v Londonu ogroža rečna pošast

U.K.
14. 12. 2011 15.19
7

Okoljevarstveniki so zaskrbljeni, saj okoli olimpijskega stadiona v Londonu skrivnostno izginjajo živali. In očividci trdijo, da jih napada nekaj, kar prihaja iz vode.

Pred kratkim je neki očividec dejal, da je videl, kako je na reki ob stadionu nekaj nenadoma potegnilo eno od gosi pod vodo. Očividec Mike Wells je dejal, da je gos dobesedno posrkalo v globino in teorije so različne. Lahko bi šlo za večjo ribo (ščuka ali som), lahko pa bi šlo celo za aligatorja ali pobeglega udava.

„S prijateljem sva hodila ob reki Lea in opazovala gosi, ko je ena od njih nenadoma izginila pod površjem. Kot bi jo nekaj posesalo v globino,“ je dejal Mike.

Naravovarstveniki poročajo, da so opazili tudi zmanjšano število labodov na tem območju. Ščuke lahko dosežejo težo do 18 kilogramov in so sposobne požreti mlajše race, a ni znano, da bi se spravile na tako velike ptice, kot so odrasle gosi ali labodi.

Kot že rečeno, bi lahko šlo za aligatorja, ki bi lahko preživel v takšni okolici, vendar glede na opis napada to ni najbolj verjetno. Aligatorjevi napadi so sestavljeni iz nasilni udarcev po vodi. Aligatorji navadno žrtev požrejo na gladini. Seveda pa bi jo lačni aligator lahko zvlekel pod vodo, da jo utopi. Prav lahko bi šlo za pitona ali celo za kakšno večjo vrsto želve.

Za zdaj ni znano, kaj se skriva v rekah ob olimpijskem stadionu, a bi bilo vsekakor zanimivo izvedeti. Za olimpijske igre pa se ni bati, vsaj ne s strani živali.

Oglejte si še posnetek, ki naj bi prikazoval legendarno pošast Nessie!
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549