Moskisvet.com
Michael Phelps

Novice

Olimpijec od transseksualca zahteval, da po njem urinira

N.J.
23. 03. 2015 13.44
8

Ženska, ki trdi, da je seksala z Michaelom Phelpsom, je za medije izjavila, da je mislila, da je z Adonisom, dokler se ni slekel. Michael Phelps, eden najboljših plavalcev vseh časov, se je znašel sredi seksualnega škandala. Ženska, ki je bila nekoč pravzaprav moški, poleg tega pa dela kot domina, je izjavila, da je imela z njim spolne odnose.

Michael Phelps
Michael Phelps FOTO: Reuters

36-letna Newyorčanka Kim Petro je izdala, da je nekega večera spala s slavnim plavalcem Michaelom Pheplsom. Plavalec naj bi pravi fetišist, vzburjalo naj bi ga uriniranje po njem. Kot trdi, sta se sestala leta 2013, Phelps naj bi jo poklical in ji za srečanje plačal kar 900 dolarjev. Strastem sta se predala v hotelski sobi na Manhattnu.

Phelps se je menda odzval na oglas, v katerem je zapisala: "Naravna, bujna, z oblinami na pravih mestih. Čas z mano je dobro preživet čas. Nič me ne preseneti. Ne bodi sramežljiv."

Ko sta se sestala, sta menda najprej zvrnila nekaj kozarčkov, nato pa uživala marihuano. "Takoj sem vedela, da je to on, Phelps ... Ko je slekel obleke, je imel na sebi žensko spodnje perilo. Phelps je imel telo Adonisa. Legel je na posteljo, nato pa me prosil, naj po njem uriniram," je dejala. Menda je že takoj, ko sta se sestala, vedela, kaj bo želel, ker ji je naročil, naj popije kozarec vode.

Ni prva

Ali je zgodba resnična ali si jo je Petro izmislila, še preverjajo. Domina je sicer menda uspešno prestala tudi testiranje z detektorjem laži. Se pa je zgodba pojavila nekaj mesecev za tem, ko je Taylor Lianne Chandler, zdaj ženska, ki se je sicer rodila in odraščala kot moški, izjavila, da je imela spolne odnose s slavnim plavalcem. Prvič naj bi se sestala na javnem stranišču med polčasom neke tekme.

Phelps
Phelps FOTO: Facebook

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578