Moskisvet.com
image (28)

Novice

Kako globoko bo padla?

N.J.
07. 02. 2013 11.32
3

Med zvezde se je povzpela v devetdesetih letih z vlogo v nadaljevanki Obalna straža oziroma Baywatch, danes, dve desetletji kasneje, pa se Nicole Eggert vrača v vodo – dobesedno. Nastopila bo namreč v novem šovu medijske hiše ABC, Splash.

41-letna Nicole Eggert se na svoj nastop v oddaji temeljito pripravlja. Med treningom v Los Angelesu, ko si je ravno odpenjala svojo neoprensko obleko, pa so jo v objektive ujeli tudi paparaci.

V šovu bo Nicole tekmovala v skakanju v vodo skupaj s številnimi znanimi obrazi, med katerimi so tudi Kendra Wilkinson, Kareem Abdul-Jabbar, Louie Anderson, Keshia Knight Pulliam, Katherine Webb in Drake Bell. Vsakdo izmed njih bo moral v vodo skočiti z 10-metrske skakalnice in pokazati svoje skakalske veščine, zmagal pa bo tisti, ki bo najbolj brezhibno izvedel skok. V vlogi trenerja v oddaji nastopa olimpijski skakalec Greg Louganis, sodniško delo pa bosta opravljala avstralski olimpijec Steve Foley in britanski prvak David Boudia.

Nicole je bila med letoma 2000 in 2002 poročena z Justinom Herwickom, s katerim ima danes 14-letno hčer Dilyn, julija 2011 pa je rodila svojo drugo hčerko Keegan. 41-letnica se že ves ta čas neuspešno bori z odvečnimi kilogrami, nedavno pa je za medije povedala: "Da, zredila sem se. Imam dva otroka, zato so mi ljubše enostavne in udobne reči. Verjetno svojemu videzu ne posvečam dovolj pozornosti." Dodala je še, da si želi shujšati približno pet kilogramov, da se bo pred mediji znova počutila prijetno. Za osvežitev spomina, kakšna je bila nekoč, prilagamo fotografijo iz časov, ko je nastopala v Obalni straži.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616