Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ojoj, na to pa politik ni pomislil!

N.J.
28. 08. 2013 08.36
4

Švedski politik Lars Ohly je na Instagramu objavil fotografijo svoje nove tetovaže - grba nogometnega kluba Liverpool. 56-letnik pa fotografije pred objavo očitno ni dobro pogledal, kajti poleg tetovaže je objavil tudi del svojega 'premoženja'.

Švedski politik Lars Ohly je želel s svojimi privrženci deliti novo tetovažo Liverpoolskega simbola, orla, ki si ga je dal narediti na nogi. Žal pa fotografije pred objavo ni dobro pogledal, z njeno objavo na Instagramu pa je razkril nekoliko preveč - del genitalij.

Švedski zunanji minister Carl Bildt se je pošalil: "Čestitke - končno, po vseh teh letih, ti je uspelo narediti pravi preboj v javnosti!" Vendar pa je Ohly zgolj skromno komentiral, da bo naslednjič pri objavljanju bolj previden. "Ha, ha, pomotoma sem objavil fotografijo na Instagramu, ki je pokazala več, kot sem nameraval. Popravljeno," je dejal. Na Twitterju pa je še napisal: "Poletje je čudovito. Fotografija z mojim lulčkom je današnja vroča tema. Popolnoma ponesreči. V prihodnosti bom fotografije bolje pregledoval." Nato pa je še dodal: "Oh, koliko novih sledilcev imam na Instagramu (in kako razočarani bodo)." Fotografijo je kasneje namreč umaknil.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578